CELEBRITIES

10 ζευγάρια της showbiz που (μάλλον) δεν γνώριζες

''Ουδέν κρυπτόν από τον ήλιο'' έλεγε ο λαός και μάλλον κάτι ήξερε, γιατί σήμερα ισχύει περισσότερο από ποτέ. Στην εποχή που τα social media σε συνδυασμό με τους εκτροχιασμένους παπαράτσι δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω χωρίς να γίνει trendic topic σε λιγότερο από 24ωρο, δεν υπάρχει σχέση μεταξύ celebrities που να μπορεί να κρατηθεί κρυφή. Κι όμως, στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν υπήρξαν αυτά τα ζευγάρια μεταξυ διασήμων και κάποιων megastars που – σχεδόν - κανείς δεν γνώριζε την ύπαρξη τους.

1. Cher + Tom Cruise

 

Η φοβερή diva της ποπ και των εξωφρενικών μεταμορφώσεων έχει παραδεχθεί ότι ο λιλιπούτειος  Cruise (ναι είναι τάπα, ε μη μου πεις ότι δεν το’ ξέρες) έχει παραδεχθεί ότι ήταν ένας από τους 5 καλύτερους εραστές που είχε. «Θα μπορούσε να ήταν μια μεγαλειώδης σχέση, αλλά ήταν πολύ ντροπαλός» έχει πει. Αν δεν ήταν ντροπαλός και σχεδόν αμούστακο αγόρι θα συμπληρώναμε εμείς.  If only she could turn back time…

2. Brooke Shields + Liam Neeson

 

Η Shields αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη σχέση τους στα απομνημονεύματα της με τίτλο ‘There Was a Little Girl: The Real Story of My Mother and Me’. Μετά από μόλις τρεις μήνες  σχέσης, ο Liam της έκανε πρόταση, χωρίς δαχτυλίδι(!) αλλά τελικά την παράτησε ανήμερα Χριστουγέννων της ίδιας χρονιάς. Σε συνέντευξη της στο People είπε χαρακτηριστικά:  «με κατέκτησε με τη θεωρία του, την ποίηση και το φτηνιάρικο γούστο του στο λευκό κρασί».

3. Susan Sarandon + David Bowie

 

Τα δύο είδωλα άρχισαν να βγαίνουν το 1983 αμέσως μετά τα γυρίσματα της ταινίας ‘ο Κυνηγός’ στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν. Η Sarandon, δηλωμένη μονογαμική, δήλωσε ότι αυτή αποτέλεσε μια πολύ… «ενδιαφέρουσα» εποχή για εκείνη. Για να συμπληρώσει αργότερα ότι ο Bowie αξίζει να τον έχεις είδωλο.

4. Courteney Cox + Michael Keaton

 

Μια από τις πλέον μακροχρόνιες καλά κρυμμένες σχέσεις του Χόλυγουντ, το 1989 η τότε άγνωστη Courtney Cox είχε σχέση με τον πολύ hot τότε (λόγω Batman) Keaton, για 6 ολόκληρα χρόνια! Το 1995 που η καριέρα του είχε πάρει την κατιούσα, η Cox ήταν ένα από τα διασημότερα φιλαράκια της τηλεόρασης. Ακόμα φίλοι, έχει πει ότι ο Michael είναι ένας από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που έχει γνωρίσει στη ζωή της.

5. Liza Minnelli + Peter Sellers

 

Όταν ο Peter γνώρισε την Liza, εκείνος ήταν παντρεμένος με την τρίτη γυναίκα του κι εκείνη αρραβωνιασμένη με τον Desi Arnaz Jr. Μαγεμένος μετά από μια εκπληκτική ερμηνεία της στο broadway, γνωρίστηκαν και βρέθηκαν σε μια παθιασμένη σχέση κι αρραβωνιάστηκαν σε τρεις μέρες! Χώρισαν μετά από μόλις ένα μήνα…

6. Cher + Val Kilmer

 

Να’ τη η Cher πάλι! Αν και 14 χρόνια μικρότερος της, ο Kilmer δεν πτοήθηκε και την έριξε μετά από πολύμηνο κι επίμονο φλερτ. Για όσο καιρό ήταν μαζί συναγωνίζονταν για την πιο φουσκωτή κουαφ!

7. Brad Pitt + Thandie Newton

 

Όπως είναι πασιφανές κι από την φωτογραφία, ο Brad και η Thandie έβγαιναν την εποχή που συμπρωταγωνιστούσαν στο «Συνέντευξη με ένα Βρικόλακα» (στον πρώτο ρόλο της καριέρας της εκείνη έπαιζε μια υπηρέτρια που αργότερα έγινε ‘γεύμα’ του βρικόλακα Λεστάτ). Μετά από τη σύντομη σχέση τους το 1994, ο Brad τα έφτιαξε με μια πιο ‘ταιριαστή’ ξανθιά με την οποία συμπρωταγωνιστούσαν στο Seven, αποτελώντας χρυσόμαλλο ζεύγος.

8. Zoë Kravitz + Michael Fassbender

 

Ο ανερχόμενος και ταλαντούχος Fassbender βρέθηκε με την so-hot-right now πρωταγωνίστρια του Mad Max και κόρη του θρύλου Lenny, στα γυρίσματα του X-men: First Class. Μαζί για περίπου ένα χρόνο, μάλλον χώρισαν πολύ φιλικά καθώς έχουν φωτογραφηθεί μαζί πολλάκις έκτοτε.

9. January Jones + Ashton Kutcher

 

Όταν η καλλονή του Mad Men τα είχε με τον Ashton, εκείνη ήταν ακόμα μοντέλο της Abercrombie κι εκείνος δεν είχα καν γνωρίσει την Demi Moore. Αν κάτι καλό έμεινε από τη σχέση τους, είναι ότι η Jones θεωρεί ότι την ενέπνευσε να ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά με έναν ελαφρώς ανορθόδοξο τρόπο. Όταν του είπε ότι σκέφτεται να μεταπηδήσει στην ηθοποιία, εκείνος της είπε «αγάπη μου νομίζω δεν θα είσαι πολύ καλή σ’ αυτό» με αποτέλεσμα το κορίτσι να πεισμώσει. Της βγήκε.

10. Μadonna + Tupac

 

Αφήσαμε το πιο ‘του τρελού’ για τελευταίο! Ναι, αυτός ο Tupac που κατάλαβες, ο συγχωρεμένος. No further comments.