ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

7 κρέμες χεριών κάτω των 10 ευρώ

Βρέχει, η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά και τα χέρια σου είναι ένα από τα πρώτα σημεία που άρχισαν να εκπέμπουν SOS, αναζητώντας λίγη παραπάνω προσοχή. Η εναλλαγή από τους ζεστούς σε κρύους χώρους, το συχνό πλύσιμο με ζεστό νερό,  η χρήση καθαριστικών προϊόντων με «σκληρά» συστατικά, έρχονται να επιβαρύνουν την κατάστασή τους, καθιστώντας την ενυδάτωσή τους άκρως απαραίτητη. Και ενυδάτωση δεν σημαίνει απαραίτητα το μισό μηνιάτικό σου. Κάπως έτσι, μετά από αίτηση του κοινού (της δική μας, Δέσποινας) σου δείχνουμε- και σου προτείνουμε 7 κρέμες χεριών κάτω των 10 ευρώ. 

The Body Shop, Almond Milk & Honey Calming & Protecting Hand Cream

 

Δεν είναι μόνο ότι η σειρά Almond Milk & Honey είναι από τις αγαπημένες μου και έχει φανταστικό άρωμα, αλλά και το γεγονός πως η συγκεκριμένη κρέμα χεριών είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη, ξηρή επιδερμίδα των ταλαιπωρημένων χεριών. Θα τη βρεις στο thebodyshop.gr στην τιμή των 6.50 €.

Apivita, Ενυδατική Κρέμα Χεριών με Γιασεμί & Λευκό τσάι

 

 Αν το γιασεμί είναι από τα αγαπημένα σου αρώματα, τότε  δεν γίνεται να μην εθιστείς σε αυτή την κρέμα χεριών. Διατηρεί τη φυσική υγρασία και ενυδατώνει τα χέρια και τα νύχια, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και αρωματισμένη με νότες γιασεμιού. Θα τη βρεις τώρα στο  Experience Store της Apivita στην τιμή των 4.20€.

Tony Moly, Panda’s Dream White Hand Cream

 

 Αν ψάχνεις την πιο cute κρέμα χεριών, μόλις την βρήκες! Χάρη στα εκχυλίσματα μπαμπού και μελιού που περιέχει, αυτή η κρέμα χεριών ενυδατώνει τα χέρια και καταπολεμά τις κηλίδες. Θα τη βρεις αποκλειστικά στα Sephora στην τιμή των 8.90 €.

Nivea, Smooth Nourishing Κρέμα Χεριών

 

Αν έχεις ταυτίσει τη φροντίδα της επιδερμίδας σου με τη Nivea, τότε αυτή η κρέμα χεριών βρίσκεται ήδη μέσα στην τσάντα σου. Ενυδατώνει, απαλύνει και περιποιείται τα ξηρά χέρια όλη μέρα, χάρη στην πλούσια σύνθεσή της με έλαιο Macadamia που ενισχύει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί και τις παρανυχίδες απαλές. Θα τη βρεις σε πολλά σημεία πώλησης, με αρχική τιμή τα 6.50 €.

La Roche Posay Lipikar Xerand Κρέμα Χεριών

 

Χάρη στα ενυδατικά και επανορθωτικά ενεργά συστατικά της, η ενυδατική επανορθωτική κρέμα μπορεί να αποκαταστήσει τον επιδερμιδικό φραγμό και να προστατεύσει το δέρμα από τις καθημερινές εξωτερικές επιδράσεις των ξηρών έως πολύ ξηρών χεριών σου. Θα τη βρεις τώρα στο atticabeauty.gr στην τιμή των 5.45€.

Nuxe, Rêve de Miel® Crème Mains et Ongles (Κρέμα χεριών και νυχιών)

 

Βασισμένη στις ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες του μελιού ακακίας, αυτή η κρέμα περιποιείται ακόμα και τα πιο ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια. Απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Θα τη βρεις σε πολλά σημεία πώλησης στην τιμή των 8.50 €.

L’Occitane, Cherry Blossom Hand Cream (30ml)

 

Απαλή, βαθιά ενυδατική και με ντελικάτο άρωμα, αυτή η κρέμα χεριών θα φέρνει την άνοιξη οποιαδήποτε εποχή κι αν τη χρησιμοποιείς. Θα τη βρεις στα καταστήματα Notos και της L’Occitane, στην τιμή των 9 €.