ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Κι όμως, υπάρχει λύση για την κυτταρίτιδα!

Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής, οι ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες, όπως επίσης και οι κληρονομικές τάσεις, θεωρούνται ως οι βασικοί παράγοντες που ευνοούν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας, ενός προβλήματος που απασχολεί έντονα ένα μεγάλο αριθμό γυναικών.

Η κυτταρίτιδα, ή αλλιώς με επιστημονικούς όρους η ”τοπική λιποδυστροφία” θεωρείται παθολογική κατάσταση των δερματικών και υποδορίων ιστών που χαρακτηρίζεται από κακή λειτουργία της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας με αποτέλεσμα την ανομοιογενή κατανομή μορίων λίπους στον συνδετικό ιστό και την κατακράτηση νερού σε αυτόν.

Με απλά λόγια, ο όρος ”κυτταρίτιδα” χρησιμοποιείται για να περιγράψει την όψη φλοιού πορτοκαλιού που παρατηρείται συνήθως στο γυναικείο σώμα και συγκεκριμένα στην περιοχή των γλουτών, των μηρών, στο υπογάστριο, στα γόνατα και στο στήθος. Η σωστή διατροφή, η συστηματική άσκηση, η λήψη άφθονων υγρών και ο περιορισμός της κατανάλωσης αλκοόλ μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στη βελτίωση του προβλήματος. Ωστόσο σε πολλές γυναίκες η κυτταρίτιδα επιμένει, ακόμα και αν χάσουν βάρος και κάνουν συστηματική γυμναστική.

Εάν ανήκεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία, τότε το Strikecell μπορεί να σε βοηθήσει να απαλλαγείς οριστικά από την κυτταρίτιδα με απολύτως ασφαλή τρόπο.

 

Tι είναι όμως το Strikecell;

Είναι μια καινούργια μεσοθεραπευτική ενέσιμη μέθοδος που βελτιώνει τις ατέλειες του δέρματος και πιο συγκεκριμένα της κυτταρίτιδας. Για την αντιμετώπιση του λίπους εγχέεται ένα κοκτέιλ ουσιών που περιέχει εκχύλισμα αγκινάρας, καρνιτίνη και ελάχιστη ποσότητα καφεΐνης. Με αυτό το κοκτέιλ ουσιών πετυχαίνεται άμεση αποσυμφόρηση της λέμφου. Μετά τη θεραπεία, ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σου, ίσως παρατηρήσεις ένα μικρό οίδημα στα σημεία που έχεις δοκιμάσει το Strikecell και μερικές μελανιές, οι οποίες όμως θα υποχωρήσουν σύντομα.

Ευχαριστούμε πολύ τη δερματολόγο-αφροδισιολόγο Αγνή Αλμπανοπούλου, ιδρύτρια του Skin Medical Secrets, για τις χρήσιμες πληροφορίες.