BEAUTY

Το λάθος που κάνεις όταν φοράς τις ψεύτικες βλεφαρίδες

Αν το DNA δεν σου χάρισε μακριές και πυκνές βλεφαρίδες, ο beauty κόσμος έρχεται να καλύψει την ανάγκη να τονίσεις το βλέμμα σου. Μετά τη μάσκαρα, οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι εξίσου μία τέλεια ιδέα να δημιουργήσεις ένα σαγηνευτικό βλέμμα, δίνοντας μία δυναμική στη ματιά σου. Παρ' όλα αυτά, τα λάθη παραμονεύουν φίλτατη και πολλές φορές το αποτέλεσμα μπορεί να είναι καταστροφικό για το look σου (aka να  ξεκολλήσουν  ενώ είσαι για φαγητό ή σε ραντεβού).OMG!

Ποιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα που θα πρέπει να προσέξεις όταν φοράς ψεύτικες βλεφαρίδες, ιδαιίτερα για πρώτη φορά;

Σύμφωνα με την Mabel Lee, ιδιοκτήτρια γνωστού brand ψεύτικων βλεφαρίδων, το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν συνήθως οι γυναίκες που χρησιμοποιούν για πρώτη φορά ψεύτικες βλεφαρίδες είναι πως τις εφαρμόζουν αμέσως στα μάτια τους χωρίς να περιμένουν την κόλλα να στεγνώσει λιγάκι. Για την ακρίβεια, αναφέρει: «Όταν βιαζόμαστε να βάλουμε τις ψεύτικες βλεφαρίδες στα μάτια μας είναι πιο πιθανό να ξεκολλήσουν κάποια στιγμή μόνες τους μέσα στη μέρα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι αφού βάλουμε κόλλα, να περιμένουμε 10 με 20 δευτερόλεπτα  μέχρι να πήξει για λίγο. Με αυτόν τον τρόπο οι βλεφαρίδες κολλούν πιο εύκολα και γρήγορα.» 

 

My tip: Πρόσεξε την ποιότητα, το μήκος και το είδος των ψεύτικων βλεφαρίδων που θα επιλέξεις, προκειμένου να πετύχεις ένα όσο το δυνατόν πιο φυσικό αποτέλεσμα στο βλέμμα σου.