CLINIQUE

Λιπαρή επιδερμίδα: Οδηγός καθημερινής περιποίησης

Η λιπαρή επιδερμίδα χαρακτηρίζεται ξεκάθαρα από περίσσεια γυαλάδα, πόρους και μαύρα στίγματα. Εσύ που την έχεις, παράγεις μεγαλύτερη ποσότητα σμήγματος. Για να την αντιμετωπίσεις και να την ελέγξεις χρειάζεσαι τα κατάλληλα προϊόντα, τόσο καθαρισμού, όσο και ενυδάτωσης, αλλά και κάλυψης. Στην αγαπημένη μου Clinique βρήκα όλα όσα χρειάζεσαι για να δεις την επιδερμίδα σου να βελτιώνεται σημαντικά, μέρα με τη μέρα.

Απολέπισε

Αυτό είναι ίσως και το πιο σημαντικό βήμα της καθημερινής σου φροντίδας. Η Clarifying Lotion, είναι must – have γιατί επιτυγχάνει μια ήπια, καθημερινή απολέπιση. Χάρη στην εκπληκτική σύνθεσή της, δημιουργημένη από δερματολόγους, αναδεικνύει στο λεπτό μία πιο φρέσκια και καθαρή επιδερμίδα, με μια μόνο κίνηση. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και την υπερβάλλουσα λιπαρότητα, προκειμένου και να δρα πιο αποτελεσματικά η ενυδάτωση.

 

Ενυδάτωσε

Εννοείται ότι κάθε επιδερμίδα (ναι, κι η λιπαρή) έχει ανάγκη από πλούσια ενυδάτωση, καθώς κι αυτή έχει κίνδυνο να αφυδατωθεί, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Σου προτείνω να δοκιμάσεις την υπέροχη Pep-Start Hydroblur Moisturizer. Είναι μια σούπερ βελούδινη κρέμα, μη λιπαρή, που μειώνει άμεσα τις ατέλειες, προσφέροντας ενυδάτωση όλη την ημέρα. Η επιδερμίδα δείχνει φυσικά τέλεια με μία ματ όψη. Είναι τόσο ανάλαφρη που μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Κάνει ένα μαγικό «ρετουσάρισμα», καθώς εξασθενεί οπτικά τους πόρους.

 

Κάλυψε τις ατέλειες

Για να καλύψεις τις ατέλειες, αλλά και να διαχειριστείς την υπερβολική λιπαρότητα δοκίμασε το φανταστικό κι ανάλαφρο υγρό και μη λιπαρό μεικαπ Superbalanced. Θεωρείται από τις beauty junkies όλου του μπιουτοπλανήτη ότι είναι το έξυπνο μεικαπ που έχει ευπροσάρμοστη κάλυψη. Επιπλέον παρέχει μη λιπαρή ενυδάτωση και απορροφά τη λιπαρότητα όταν και όπου χρειάζεται. Στα συν να προσθέσεις και τη μεταξένια υφή που έχει η επιδερμίδα σου, αμέσως μετά την εφαρμογή.

A post shared by Clinique (@clinique) on

 

Σταθεροποίησε το μακιγιάζ

Η χρήση μιας oil-free πούδρας είναι απαραίτητη για να σου χαρίσει ένα σταθερό, αλλά και ματ τελείωμα. Μια από τις πιο αγαπημένες είναι η Stay-Matte Sheer Pressed Powder Oil Free.  Έχει μη λιπαρή σύνθεση που απορροφά τη γυαλάδα κι η εξαιρετικά διάφανη υφή της χαρίζει στην επιδερμίδα αψεγάδιαστη ματ όψη. Στα συν είναι ότι διατηρεί τη δροσερή όψη και αίσθηση της επιδερμίδας, ακόμα και μετά από συχνό ρετουσάρισμα.

 

Αναζωογόνησε και δρόσισε (κάθε στιγμή)

Ακόμη κι η δική σου λιπαρή επιδερμίδα χρειάζεται διαρκώς δροσιά, ενυδάτωση κι αναζωογόνηση. Γι’ αυτό και το σπρέι, Moisture Surge Face Spray Thirsty Skin Relief είναι ιδανικό για να προστεθεί στα αγαπημένα σου προϊόντα περιποίησης. Ανακουφίζει τη διψασμένη επιδερμίδα  και χάρη στην ενεργή αλόη ενυδατώνει σε βάθος, χωρίς να αφήνει  ίχνος λιπαρότητας.

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

εις το επανιδείν