ΜΑΛΛΙΑ

Με ένα κλικ μπορείς να μάθεις τη λύση για κάθε πρόβλημα των μαλλιών σου

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα μαλλιά είναι πηγή δύναμης και αυτοπεποίθησης για άντρες και γυναίκες καθώς είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που προσέχουν οι άλλοι στην εμφάνισή μας. Τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση που η λιπαρότητα, η ξηροδερμία, η αραίωση, η τριχόπτωση κ.λ.π όχι μόνο δυσκολεύουν την καθημερινότητά μας (και μας οδηγούν στο να κάνουμε υπερβολική χρήση προϊόντων styling) αλλά μπαίνουν εμπόδιο στη λαμπερή όψη τους και φυσικά στη ψυχολογία μας;

Όπως σε κάθε πρόβλημα, έτσι και στην περίπτωση των μικρών ή μεγάλων hair matters (προβλημάτων) που αντιμετωπίζουμε με τα μαλλιά μας και επηρεάζουν αρνητικά την καθημερινότητά μας, τη λύση τη δίνει ο expert και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι άλλος από τον hair expert.

 

Το Nioxin, μέσω της ενέργειας «Πες το στον Κομμωτή σου», προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να λύσουμε τις απορίες για το δικό μας hair matter, μπαίνοντας στο www.pestostonkommotisou.nioxin.gr/penelope! Μία από τις πρώτες γυναίκες που το δοκίμασαν, μιλώντας στον κομμωτή της, ήταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου,  όταν παρατήρησε την έλλειψη όγκου στα ταλαιπωρημένα από τη βαφή μαλλιά της.

 

Η Πηνελόπη απευθύνθηκε στον ειδικό του Nioxin, το Νο.1 * προϊόν κομμωτηρίου για πιο πυκνά, πιο πλούσια στην όψη μαλλιά **, αποδέχτηκε το Nioxin 30-day challenge, εφαρμόζει την κατάλληλη θεραπεία για το πρόβλημα που αντιμετώπιζει, μοιράζεται μαζί μας τα αποτελέσματα μέσω των προσωπικών της social media accounts και μας περιγράφει την εμπειρία της!

 

Ήδη, με τη βοήθεια της ηθοποιού, έχουν δημιουργηθεί τα πρώτα video με τα tips που δίνει το Nioxin για τα hair matters των χρηστών που έχουν λάβει μέρος, και μπορείς να τα παρακολουθήσεις εδώ: https://pestostonkommotisou.nioxin.gr/penelopetips αλλά και μέσα από τα δικά της social media accounts, όπου δείχνει τις λύσεις και τα tips με τον δικό της τρόπο.

Θα εκπλαγείς, όταν μάθεις πόσο πιο εύκολη θα γίνει η καθημερινότητά σου ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών. Για παράδειγμα, ένας πολύ έξυπνος και αποτελεσματικός τρόπος για να περιορίζουμε τη λιπαρότητα στα μαλλιά μας, είναι απλά να εφαρμόζουμε  ένα ξηρό σαμπουάν, όπως το Nioxin Instant Fullness, και να  μην τα αγγίζουμε συχνά με τα χέρια μας!

Το καλύτερο; Συμπληρώνοντας το δικό σου hair matter παίρνεις ταυτόχρονα μέρος και στον μεγάλο διαγωνισμό για να κερδίσεις τα προϊόντα Nioxin που ανταποκρίνονται στις δικές σου ιδιαίτερες ανάγκες.

Μην το αναβάλλεις άλλο, λοιπόν, εφόσον για κάθε πρόβλημα με το μαλλί, μπορείς μ’ ένα κλικ να μιλήσεις… στον κομμωτή!

 

* σε πωλήσεις παγκοσμίως

** πηγή αναφοράς: Kline & Company