ΚΟΥΡΕΜΑ

Η Μαίρη Συνατσάκη μόλις έκοψε τα μαλλιά της κοντά

Έχεις καταλάβει ότι το καρέ θα συνεχίσει για ακόμα μια σεζόν να κυριαρχεί στα hair trends. Αν αναρωτιέσαι πόσο διαφορετικό μπορεί να γίνει τότε θα πρέπει να δεις τη φωτογραφία της Μαίρης Συντσάκη με το νέο της κούρεμα.

Ξέρεις ήδη, ότι η Μαίρη, ενώ είναι μέσα στα trends έχει τον δικό της τρόπο να τα οικειοποιείται και συχνά να καθορίζει παραλλαγές τους. Να σου θυμίσω μόνο ότι ήταν από τις πρώτες που έβαψαν τα μαλλιά τους μπλε. Αυτή τη σεζόν όμως δεν θα την υποδεχθεί με μία extreme αλλαγή στο χρώμα, αλλά με ένα εντελώς ανανεωμένο hairstyle που αποτελείται από ένα κοντό καρέ, αλλά και μία αλλαγή στο χρώμα. Άνοιξε το γλυκό καστανό, πηγαίνοντας αρκετά προς τις ξανθές αποχρώσεις.

A post shared by ṀÅĬRỊɃOÖ (@mairiboo) on

Υπεύθυνος για το νέο της κούρεμα είναι φυσικά ο φίλος της και hairstylist, Σπύρος Σαμοΐλης. Την αλλαγή δημοσίευσε η Mairiboo στο Instagram, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσε να αναμένουμε video με όλη τη διαδικασία της αλλαγής.

 

Το αποτέλεσμα πάντως, είναι η έμπνευση που χρειάζεσαι αν έχεις πάρει απόφαση να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου ή ακόμα ένας λόγος για να σε πείσω να πας ως το κομμωτήριο και να τολμήσεις το κοντό καρέ, αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Στην Μαίρη πάντως πάει πολύ, τονίζει τις γωνίες της και η φράντζα είναι το twist που δίνει φυσική κίνηση και ζωντάνια στο hairlook.