ΜΑΛΛΙΑ

Οι πιο πρακτικές συμβουλές αν σκέφτεσαι να κουρευτείς

Η νέα χρονιά- δεκαετία ξεκίνησε και εσύ ακόμη σκέφτεσαι πως δεν έκανες την αλλαγή που τόσο ήθελες στα μαλλιά σου.

Ποτέ, όμως, δεν είναι αργά, για να ανανεώσεις το hairlook σου, είτε σκέφτεσαι να αλλάξεις εντελώς απόχρωση, είτε να υιοθετήσεις ένα άλλο κούρεμα. Και ποια καταλληλότερη να σε συμβουλεύσει από τη γυναίκα που «κρύβεται» πίσω από τις αλλαγές των μαλλιών πολλών celebrities, μεταξύ των οποίων και η Selena Gomez; Η hairstylist, Marissa Marino σε παλαιότερη συνέντευξή της στο W, έδωσε πολύ απλές και πρακτικές συμβουλές για κάθε είδος αλλαγής που σκέφτεσαι να κάνεις στην κόμη σου.

Αν είσαι έτοιμη για ένα νέο κούρεμα

«Καλό θα ήταν να σκέφτεσαι την αλλαγή που θέλεις να κάνεις στα μαλλιά σου (όσο αφορά το κούρεμα) για τουλάχιστον ένα μήνα. Εάν συνεχίζεις ακόμη να θέλεις να αλλάξεις κούρεμα, τότε είσαι έτοιμη να δεις τον εαυτό σου με κάτι διαφορετικό και οι πιθανότητες να αγαπήσεις το νέο σου hairlook είναι πάρα πολλές».

Αν σκέφτεσαι να δοκιμάσεις μία νέα απόχρωση στα μαλλιά σου

«Βεβαιώσου ότι η απόχρωση που έχεις επιλέξει στα μαλλιά σου κολακεύει τον τόνο της δικής σου επιδερμίδας και δεν δείχνει τέλεια μόνο στη φωτογραφία της γυναίκας που είδες στο Instagram, στο περιοδικό ή πάνω στην καλύτερή σου φίλη».

Αν σκέφτεσαι ένα δραματικό makeover

«Βρες διάφορες φωτογραφίες με looks που σου αρέσουν και συμβουλεύσου έναν επαγγελματία κομμωτή για το τι μπορεί να σου πηγαίνει πραγματικά και τι όχι. Μπορεί να είναι κάποια αλλαγή που χρειάζεται να γίνει σταδιακά και όχι στο πρώτο ραντεβού. Και μην ξεχνάς να είσαι υπομονετική και να εμπιστεύεσαι τον hairstylist σου».

Σε κάθε περίπτωση, όποια αλλαγή θέλεις να κάνεις τελικά, ο κομμωτής σου είναι αυτός που γνωρίζει καλά τα μαλλιά σου και σίγουρα θα σε καθοδηγήσει σωστά.