ΜΑΛΛΙΑ

Πλεξούδα- στεφανάκι: Δες πώς θα πετύχεις μόνη σου το halo braid

Είναι καλοκαίρι, η ζέστη αρκετή και αν έχεις μακριά μαλλιά όπως εγώ, αυτός ο συνδυασμός είναι καταστροφικός για τη ψυχολογία σου (#σενιώθω). Παρόλα αυτά, υπάρχουν τρόποι να επιβιώσεις και να μείνει αλώβητο το στυλ σου ή για την ακρίβεια το hairlook σου.

Εκτός από τα αγαπημένα, πολύ πρακτικά αλλά ομολογουμένως απλά ponytails (ελληνιστί κοτσίδες), αλλά και τα messy buns  aka ατημέλητοι κότσοι, το halo braid ή αλλιώς η πλεξούδα- στεφανάκι, είναι μία δροσερή και εύκολη επιλογή ιδανική για κάθε καλοκαιρινή σου εμφάνιση: Από το πρωί στην παραλία, μέχρι την  απογευματινή σου βόλτα και την έξοδό σου για ποτό.

 

Εξάλλου, δεν είναι λίγες οι διάσημες κυρίες που κατά καιρούς έχουν επιλέξει αυτό το χτένισμα για τις πιο επίσημες εμφανίσεις τους.

 

Plus: Είναι μία safe επιλογή στα μαλλιά σου, αν θέλεις να γλυτώσεις από μία bad har day ή την υγρασία που δημιουργεί έντονο φριζάρισμα στην κόμη σου. Κι αν το να δημιουργήσεις τη halo braid σου φαίνεται βουνό, δεν έχεις να πατήσεις play στο παρακάτω βίντεο προκειμένου να δεις όλα τα βήματα για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!