BELLA HADID

Victoria’s Secret Show 2017: Δες πώς θα αντιγράψεις το μακιγιάζ των “Αγγέλων”

Karlie Kloss, Bella Hadid, Lily Aldridge, Taylor Hill, Sara Sampaio και Candice Swanepoel ήταν μόνο μερικά από τα "Aγγελάκια" της Victoria's Secret που  άνοιξαν τα φτερά τους μέχρι τη Mercedes- Benz Arena στη Shanghai, στο πιο γνωστό "hot" fashion show εσωρούχων.

 

Κι αν μπορούσα με μία φράση να σου μεταφέρω το “ηθικό” beauty δίδαγμα από το φετινό fashion show, αυτό δεν θα ήταν άλλο από το  “embrace your uniqueness” (aka αγάπησε τη μονάδικότητά σου), μιας και οι makeup artists αλλά και hairstylists “δούλεψαν” πάνω στα μοναδικά χαρακτηριστικά του κάθε μοντέλου.

Αυτός ήταν και ο λόγος που είδαμε τους “Αγγέλους” της Victoria’s Secret να περπατούν στο runway με τα φυσικά κοντά σγουρά μαλλιά τους αλλά και να δημιουργούνται μοναδικοί συνδυασμοί αποχρώσεων για τα χείλη των μοντέλων, ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας τους.

AP Photo/Andy Wong

Το μακιγιάζ των μοντέλων στο φετινό show  απομακρυνόταν τόσο από τα εκκεντρικά, πάλαι ποτέ, cat eyes, όσο και από το τελείως natural makeup look . Ο κορυφαίος makeup artist Tom Pecheux που ακόμη μία φορά επιμελήθηκε το μακιγιάζ τους, επέλεξε να ξεφύγει από την “πατροπαράδοτη” μαύρη σκιά στα μάτια, αντικαθιστώντας την με σκούρες γκρι-καφέ αποχρώσεις, δίνοντας στην ουσία ένα twist στο κλασικό smoky eye look. “Στην ουσία είναι μία εξέλιξη του show που είδαμε πέρυσι στο Παρίσι. Ένα απαλά σβησμένο smoky eye. Οι σκούρες γκρι-καστανές και καφέ αποχρώσεις απλώθηκαν στα μάτια των μοντέλων, και μαζί με το καφέ μολύβι στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων, έγινε το απαραίτητο blending. Το highlighter προστέθηκε στην εσωτερική γωνία των ματιών για ένα πιο sexy λαμπερό αποτέλεσμα” εξήγησε χαρακτηριστικά ο makeup artist.

A post shared by Kristie Dash (@kristiedash) on

AP Photo/Andy Wong

AP Photo/Andy Wong

Το look ολοκληρώθηκε με μία διπλή στρώση μάσκαρα στις βλεφαρίδες των μοντέλων για extra ένταση στο βλέμμα, ενώ στο πρόσωπο χρησιμοποιήθηκε αρκετό ρουζ σε ρόδινες αποχρώσεις και άφθονο bronzer (μην ξεχνάς πως τα αγγελάκια ήταν αρκετά μαυρισμένα).

 

Last but not least τα sexy χείλη των μοντέλων… Το μυστικό φέτος βρισκόταν πίσω από τις customized (εξατομικευμένες) shimmery nude- ροζ αποχρώσεις στα χείλη τους. Σε κάθε μοντέλο, δηλαδή, χρησιμοποιήθηκε διαφορετικός συνδυασμός nude- ροζ κραγιόν, προκειμένου να δημιουργηθεί μία μοναδική απόχρωση για την κάθε μία.

AP Photo/Andy Wong

Είχαμε 55 κορίτσια με εντελώς διαφορετικές αποχρώσεις επιδερμίδας, έτσι θέλαμε να κάνουμε το καλύτερο για την κάθε μία. Δεν θέλαμε να δείχνουν όλες το ίδιο. Εξάλλου, έχουν επιλεγεί για τη μοναδική ομορφιά τους και αυτό είναι το στοιχείο που θέλαμε να διατηρήσουμε”.Και συνεχίζει δίνοντας μερικά παραδείγματα: “Μερικά κορίτσια είχαν πολύ ανοιχτή ροζ φυσική απόχρωση, έτσι έπρεπε να τονίσω λίγο περισσότερο τα χείλη τους. Μερικά είχαν παλ χείλη και απλά χρησιμοποίησα μόνο ένα κραγιόν ως βάση. Αυτό συνέβη σε δύο ή τρία κορίτσια. Στα περισσότερα, όμως,  ανάμιξα μία ή δύο αποχρώσεις, μέχρι να βρω την καλύτερη”.

A post shared by roos (@roosmarijndekok) on

 

“Το Velvet Lip Matte Cream Lip Stain της Victoria’s Secret με ματ φινίρισμα στην απόχρωση Adored (ένα ροζ- μπεζ) ήταν η ιδανική, κρεμώδης βάση για τα χείλη, την οποία πέρασα ταμποναριστά με τα δάχτυλά μου πάνω στα χείλη . Είναι η τέλεια nude απόχρωση” λέει ο Tom, που σε δεύτερη φάση προκειμένου να δημιουργήσει περισσότερο βάθος στα χείλη των μοντέλων “δούλεψε” από πάνω με τις αποχρώσεις Perfection και Love, ανάλογα με το look αλλά και τη φυσική απόχρωση που είχαν τα χείλη των μοντέλων.

Customized lips και Φυσικό hairlook: Κι αν αυτό δεν ήταν το καλύτερο beauty μήνυμα πίσω από το φετινό VS show, τότε ποιο είναι;

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Andy Wong