BEAUTY

Φροντίδα σημαίνει…

Φροντίδα σημαίνει ζεστή αγκαλιά, φιλί στο μέτωπο, αφιέρωση, έγνοια, ενδιαφέρον, προσπάθεια, πατάτες τηγανητές, ταξίδια, χρόνος, προτεραιότητες, όμορφες αναμνήσεις και μυρωδιές, ευτυχία. Δεν έχει όρια, ούτε λογική και δεν ξεχνιέται.  Φροντίδα σημαίνει αγάπη!

Πότε ήταν η τελευταία φορά που απενεργοποίησες το κινητό σου και αφιέρωσες ποιοτικό χρόνο στον εαυτό σου και στους δικούς σου; Πότε ήταν η τελευταία φορά που έδωσες μία ζεστή αγκαλιά σε αυτούς που αγαπάς; Πότε ήταν η τελευταία φορά που εξέφρασες τα συναισθήματά σου χωρίς φόβο και πάθος; Πότε ήταν η τελευταία φορά που χαλάρωσες, πατώντας συνειδητά pause σε όλα αυτά που σε απασχολούν; Κι όμως η φροντίδα είναι μία γλώσσα κοινή, που δεν χρειάζεται λόγια για να εκφραστεί. Είναι μια κίνηση μικρή με μεγάλη αξία. Είναι συναισθήματα.

 

Και ακριβώς επειδή α) η φροντίδα είναι απλώς μία κίνηση και β) συνήθως παρασυρόμαστε από τον καθημερινό αγχωτικό τρόπο ζωής και ξεχνάμε τα βασικά (aka τη φροντίδα του εαυτού μας και όσων μας αγαπούν), η NIVEA- η μάρκα που είναι διαχρονικά συνυφασμένη με τις αξίες της περιποίησης και της φροντίδας-  δημιούργησε την Κίνηση Φροντίδας NIVEA. Μία πρωτότυπη καμπάνια με φροντιστική δράση που περιλαμβάνει μοναδικές προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα, δώρα και διαγωνισμούς, εξασφαλίζοντας έτσι περισσότερη φροντίδα για όλους. Εξάλλου, με τα προϊόντα της να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, η NIVEA φροντίζει έμπρακτα την ελληνική οικογένεια, στηρίζοντάς την με δράσεις όπως αυτή.

 

Μιας, λοιπόν και ο καθένας μας αντιλαμβάνεται και εκφράζει την φροντίδα με έναν εντελώς διαφορετικό, δικό του τρόπο, η Nivea κάλεσε 7 αγαπημένα μας πρόσωπα ζητώντας, μαζί με τους αγαπημένους τους, να  δώσουν τον δικό τους ορισμό για τη φροντίδα, μέσα από τις προσωπικές εμπειρίες τους. Πρόσωπα, πράξεις, μυρωδιές, στιγμές, μικρές κινήσεις που έμειναν ανεξίτηλες στη μνήμη τους.

Τι σημαίνει φροντίδα για τη Φαίη Σκορδά και τη Χριστίνα; Τη Σμαράγδα Καρύδη και το Θοδωρή Αθερίδη; Τη Λυδία Παπαϊωάννου και την αδερφή της; Τη Δέσποινα Καμπούρη και την Άννα Πρέλεβιτς με τις αγαπημένες τους φίλες; Τη Τζένη Μελιτά με την παιχνιδιάρα Μπιζού; Πάτα play στο παρακάτω βίντεο!

 

Αλήθεια, τι σημαίνει φροντίδα για εσένα;