BEAUTY

Πότε μια γυναίκα είναι πραγματικά όμορφη;

Στην εποχή της κρίσης των αξιών, των προτύπων και της αγνής ευτυχίας, η αληθινή ομορφιά μιας γυναίκας πηγάζει από μέσα της. Μπορεί να σκάει μπροστά σου ως απόλυτο κλισέ, αλλά ξέρεις ότι αυτή είναι η αλήθεια. Και ξέρεις καλά ότι η αλαβάστρινη επιδερμίδα και τα τέλεια ζυγωματικά σε κάνουν απλώς υπέροχη για μια στιγμή ή σε μια φωτογραφία, η πολύχρωμη ενέργειά σου όμως κι αυτό που είσαι, αυτό που κάνεις κι αυτό που πρεσβεύεις στη δουλειά, στο σπίτι, αλλά και όταν μένεις ολομόναχη με σένα έχει μια αδιανόητη υπεροχή και γοητεία.

Μια γυναίκα είναι πραγματικά όμορφη, όταν είναι ικανοποιημένη με όσα καταφέρνει, όταν μπορεί να αγαπάει χωρίς δεύτερες σκέψεις, όταν μπορεί να κλαίει χωρίς να φοβάται αν δείξει αδυναμία, όταν έχει τα κότσια να πάρει ευθύνες για όσα με πάθος υποστηρίζει, όταν ξέρει ότι μπορεί να κάνει και λάθη και να τα παραδέχεται, όταν μπορεί να σηκώσει κεφάλι ακόμη κι αν το σύστημα τη δυσκολεύει, όταν μπορεί να ονειρεύεται με ανοιχτά μάτια και να σχεδιάζει καθημερινά διαδρομές και ταξίδια που την κάνουν καλύτερη, λίγο πιο ενδιαφέρουσα, λίγο πιο τρυφερή, λίγο πιο δυνατή, λίγο πιο φανταστική.

Η γυναίκα σήμερα είναι multitasking. Πολύ περισσότερο από τους υπέροχους άνδρες που στέκονται κάπου δίπλα και παρατηρούν με θαυμασμό ή και φόβο όλα αυτά που καταφέρνει μέσα σε μια μέρα. Κι αυτή η γυναίκα είναι πραγματικά όμορφη.

Η γυναίκα σήμερα είναι “μεθυσμένη” από τα θέλω της και απόλυτα “νηφάλια” με τα πρέπει της. Νομίζω ότι έχει κατανοήσει περισσότερο από ποτέ τι συμβαίνει όταν η ίδια βρίσκεται υπό την επήρεια της δυναμικής της.

πι.ες: Το κείμενο είναι αφιερωμένο στην κάθε γυναίκα που έχει μια γοητευτική ιδιοφυΐα να σκορπάει τρυφεράδα, δύναμη, πάθος, έμπνευση κι ομορφιά χωρίς να κάνει πολλά. Μόνο όσα πραγματικά της αρέσουν. Τι κι αν αυτά είναι εκατοντάδες;

A post shared by Lierac Hellas (@lierachellas) on

 

Περισσότερα στις 8 Μαρτίου

#mylieracpower

εις το επανιδείν