ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Η επιδερμίδα σου έχει έλλειψη ελαστικότητας;

Η Pure Vitality Skin Renewing Cream της Kiehl's είναι ήδη το νέο top beauty secret, στις πιο εναλλακτικές παρέες του Χόλυγουντ. Με μια πρωτοποριακή σύνθεση κατά 99,6% φυσικής προέλευσης(!), αυτή η κρέμα περιποίησης είναι η πρώτη στο είδος της, που αξιοποιεί τη συνδυασμένη αποτελεσματικότητα δύο παγκοσμίου φήμης συστατικών (μεταξύ αυτών και το υπέροχο μέλι) που προκαλούν ευεξία και τόνωση. Ω, ναι!

A post shared by Kiehl's Since 1851 (@kiehlsnyc) on

 

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως, από την αρχή. 1 στις 4 γυναίκες πιστεύει ότι είναι σημαντικό τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας τους να περιέχουν φυσικά συστατικά. Η επιθυμία αυτή είναι ακόμη εντονότερη μεταξύ των γυναικών στην ηλικία των 30. Μάλιστα, το 63% αυτών επισημαίνουν τη σημασία των φυσικών προϊόντων στο καθημερινό πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας τους. Μολονότι λοιπόν το ενδιαφέρον για τα φυσικά προϊόντα παρουσιάζει σταθερή άνοδο, κάποιες φίλες μας εξακολουθούν να αισθάνονται ότι οι κρέμες περιποίησης υστερούν σε αποτελεσματικότητα. Αυτό όμως μέχρι να δοκιμάσουν αυτή εδώ την υπερκρέμα.

A post shared by @kiehlsgreece on

Οι χημικοί της Kiehl’s υπερήφανα παρουσιάζουν την Pure. Κι εμείς χειροκροτούμε μαγεμένες. #BeautyLike εδώ και τώρα στην απαλή και δροσερή σύνθεση με φυσικά συστατικά κατά 99,6% φυσικής προέλευσης. Και για να τα λέμε κι όλα μεταξύ μας,  η πρώτη στο είδος της που αξιοποιεί τη συνδυασμένη αποτελεσματικότητα δύο παγκοσμίου φήμης συστατικών που προκαλούν ευεξία – του Μελιού Manuka από τη Νέα Ζηλανδία και της Ρίζας Κόκκινου Ginseng από την Κορέα. Σ’ άλλα ωραία, ενώ φροντίζει την επιδερμίδα χάρη στην καταπραϋντική και θρεπτική σύστασή της, βοηθά την επιδερμίδα να καταπολεμήσει την απώλεια της υγρασίας και παράλληλα συμβάλλει στην επανόρθωσή της, από τις υπάρχουσες δερματικές βλάβες. Μάλιστα, σε κλινική μελέτη που γίνεται ως συνήθως μετά από κάθε προϊόν, η φωτεινότητα και η λάμψη της επιδερμίδας βελτιώθηκαν κατά 41,8%, ενώ η υφή και η απαλότητα βελτιώθηκαν κατά 39,7%.  Μ’ αυτά και μ’ αυτά οι χημικοί της Kiehl’s μαζεύτηκαν σ’ ένα δωμάτιο, με φρέσκους χυμούς και χαμόγελα (έτσι τους φαντάζομαι), προκειμένου να αξιολογήσουν την προηγμένη αποτελεσματικότητα της νέας αυτής σύνθεσης. Κι ούτε λίγο, ούτε πολύ, κατέληξαν σ’ ένα καινοτόμο «Τεστ Καταπόνησης Υγιούς Επιδερμίδας». Στο πλαίσιο της μελέτης τους, μια ομάδα γυναικών με Υγιή Επιδερμίδα, ηλικίας 20-30 ετών (Ομάδα Ελέγχου), υποβλήθηκαν σε αξιολόγηση σε ό,τι αφορά τη λάμψη, την ομοιογένεια και την απαλότητα της επιδερμίδας. Ταυτόχρονα, μια δεύτερη ομάδα γυναικών με Λιγότερο Υγιή Επιδερμίδα, ηλικίας 35-49 ετών (μετά από τη χρήση της Pure Vitality), εξετάστηκαν ως προς τα ίδια χαρακτηριστικά πριν και μετά τη χρήση της νέας σύνθεσης της Kiehl’s. Το αποτέλεσμα; Μετά από 8 εβδομάδες χρήσης της Pure Vitality Skin Renewing Cream, οι Λιγότερο Υγιείς Επιδερμίδες είχαν κλινικά αποτελέσματα είτε στο ίδιο επίπεδο είτε καλύτερα σε σχέση με τις Υγιείς Επιδερμίδες.

A post shared by @kiehlsgreece on

υγ: Στον μπιουτόκοσμο κάθε νέα άφιξη θα΄χει ενδιαφέρον αν αυτή περιέχει άρωμα καλοκαιριού και τρυφεράδας μαζί. Και η Pure Vitality Skin Renewing Cream τα χει όλα!

 

να (σου) χαμογελάς

🙂