BEAUTY

Η ανάγκη για φλερτ

Αυτό το weekend (και κάθε άλλο) έχεις την ευκαιρία να μάθεις να χαίρεσαι με λίγα. Μπορείς να χαρείς και τη βαρεμάρα σου. Αμέ. Μπορείς να απολαύσεις και την απραξία σου. Έχεις ένα τόσο τρυφερό ύφος όταν είσαι μαζί της… Φτιάξε εικόνα.
Ακόμη και ξενυχτισμένη να σε βρει το weekend το αντέχεις, το επιθυμείς, το θέλεις, το χαίρεσαι, το διαχειρίζεσαι και το αισθάνεσαι αλλιώς κι αλλιώτικα.
Ναι;

Ακριβώς αυτές τις στιγμές που η ξεγνοιασιά κάνει σινιάλο στη χαρά με το τίποτα λάμπει το δέρμα σου. Κι όπως κι αν είσαι δοκίμασε να ζήσεις ένα ξημέρωμα μ’ ένα βιβλίο, με μια φίλη σου, με το φίλο σου, με πολλές σκέψεις ή με καφέ δίπλα από τη θάλασσα…

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

 

Αυτή είναι η ωραιότερη στιγμή για να δείξεις επινοητικότητα και να κατορθώσεις να γλυτώσεις από τις ανακατεμένες σκέψεις σου και να παρέμβεις στη διάθεση του weekend σου. Αυτού, αλλά και του κάθε weekend που αποτυπώνεται μέσα από όσα κάνεις για να σε φροντίσεις.

Mην ξεχνάς να φοράς ενυδατική κρέμα με SPF (αντηλιακό δείκτη προστασίας). Δοκίμασε αυτή την ενυδατική με τη βελούδινη υφή.

 

Δοκίμασε να κάνεις μάσκα προσώπου. Σου προτείνω αυτή τη μάσκα.

 

Πέρασε στις άκρες των μαλλιών σου λίγο λάδι επανόρθωσης. Το φριζάρισμα δεν ταιριάζει στα weekend σου. Δοκίμασε αυτό το φανταστικό λάδι.

 

Υιοθέτησε στα χείλη, αλλά και στα μάτια σου φωτεινά χρώματα. Διεκδίκησε την αισιοδοξία σου μ’ αυτές τις υπέροχες παλέτες μακιγιάζ.

 

Πρόσθεσε ανοιξιάτικα χρώματα στα νύχια σου. Αυτές είναι η ωραιότερες επιλογές σου.

 

Δοκίμασε να τονίσεις τις βλεφαρίδες σου. Αυτή είναι μία από τις ωραιότερες μάσκαρα.

 

A post shared by Max Factor (@maxfactor) on

Δοκίμασε να βάλεις άρωμα στις στιγμές σου. Αυτό είναι ένα απ’ όσα αγαπώ.

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

 

Όλα τα ωραία τα θέλεις μαζί σου. Θέλεις συμμάχους για ένα υπέροχο weekend. Δοκίμασε να κάνεις σινιάλο στην τρυφεράδα σου. Αυτή την τρυφεράδα, που χάνεται μέσα στις υποχρεώσεις της εβδομάδας σου. Απόλαυσε ένα παγωτό χωνάκι. Ξέχνα ό,τι σε βαραίνει και χαμογέλα στην άνοιξη. Αυτή είναι η ανάγκη σου για φλερτ.

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

 

στο επανιδείν με χαμόγελο

🙂