BEAUTY

Εσύ βάζεις στα δώρα αστερόσκονη;

Κουτιά. Κορδέλες. Αρώματα. Προϊόντα που εκπληρώνουν μικρές επιθυμίες. Ευχές που αγγίζουν την επιδερμίδα και τονίζουν τις αισθήσεις. Και μετά χαμόγελα κι αγκαλιές. Τα χρόνια πολλά του μπιουτόκοσμου έχουν πάντα ένα αλλιώτικο ενδιαφέρον. Αρκεί να βάλεις σ' αυτά και στα δώρα που κάνεις μπόλικη αστερόσκονη.

 

Πάντα αναριώντουσαν οι φίλοι μου γιατί βάζω γκλίτερ στα πακέτα δώρων. “Γιατί τόσο γκλίτερ να σκορπίζεται δεξιά κι αριστερά”; μου έλεγε η Μ. “Γιατί αυτό που μένει ολούθε δίνει μια έξτρα λάμψη στο μετά”, απαντούσα. Κι εξακολουθώ να βάζω πολύχρωμα αστεράκια στα δώρα. Κι έτσι οι ευχές αποκτούν μοναδική αξία. Νομίζω ότι καμία άλλη εποχή δεν είναι τόσο σημαντική όσο αυτή που μοιράζεσαι δώρα κι ευχές. Τέτοιες μέρες η κάθε μικρή στιγμή μας με φίλους αποκτάει ένα πολυτελές νόημα. Οι ματιές που διασταυρώνονται δίνουν νέα διάσταση στην τρυφεράδα. Γι’ αυτό και τα δώρα που κάνω θέλω να είναι σεταρισμένα, αρωματικά, πανέμορφα και να περιέχουν μέσα τους φροντίδα κι όνειρο. Θέλω να διεγείρουν τις αισθήσεις και να περιποιούνται την καθημερινότητα.

 

π.ες: Συγκεντρώνω εδώ μερικές μόνο από τις πιο αγαπημένες μου προτάσεις για δώρα λίγο πριν πούμε χαίρω πολύ στο νέο έτος.

 

Είναι οι πιο ξεχωριστές αρωματικές νότες των κορυφαίων οίκων ομορφιάς Gucci, Hugo Boss, Chloe & Calvin Klein, που κρύβονται μέσα σε υπέροχα εορταστικά σετ, συνθέτοντας τη μελωδία των επιθυμιών.

 

Στα καταστήματα Hondos Center, που φέτος συμπληρώνουν 50 υπέροχα χρόνια στον κόσμο της ομορφιάς και της μόδας, μπορείς πραγματικά να ανακαλύψεις πολλά κι αλλιώτικα πακέτα δώρων, με σαγηνευτικές μυρωδιές, που θα διεγείρουν όλες σου τις αισθήσεις.

 

Επιπλέον, οι αγαπημένοι οίκοι Shiseido και Dolce & Gabbana, με τις ανανεωμένες σειρές  περιποίησης, έχουν πάρα πολλές προτάσεις με χριστουγεννιάτικες παλέτες μακιγιάζ, αλλά και γιορτινά κραγιόν για τις πιο εντυπωσιακές σου εμφανίσεις.

 

Εσύ μόνο πρόθεσε αστερόσκονη.

χρόνια πολλά