CLINIQUE

Είναι ένα facial spray το ίδιο απαραίτητο με μια ενυδατική;

Η καθημερινή και σωστή ενυδάτωση του προσώπου κρύβει ένα μικρό θαύμα. Είναι το πιο must-have μυστικό ομορφιάς. Προσφέρει τόσα πολλά στην κάθε επιδερμίδα, πόσο μάλλον αν έχεις ξηρή κι αφυδατωμένη, που τη χρειάζεσαι σε υπερδόσεις.

Καθώς η επιδερμίδα λεπταίνει με το πέρασμα του χρόνου, η ικανότητά της να συγκρατεί την υγρασία μειώνεται. Όταν λοιπόν η επιδερμίδα είναι πλήρως ενυδατωμένη έχει πολύ λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσει λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Οπότε, ένα facial spray είναι το ίδιο απαραίτητο με την ενυδατική γιατί ξεδιψάει την διψασμένη επιδερμίδα ανά πάσα στιγμή.

Σου λέω εκ πείρας, πως όταν περνάς πολλές ώρες μπροστά από μια οθόνη ενός υπολογιστή, σ’ ένα κλειστό περιβάλλον (αυτό της δουλειάς) ή εκτίθεσαι διαρκώς στην ατμοσφαιρική ρύπανση (κυκλοφορώντας στους δρόμους της πόλης), ένα facial spray είναι το κλειδί για να περιορίσεις τα ορατά σημάδια της γήρανσης και, ταυτόχρονα, να προστατεύσεις την επιδερμίδα σου.

A post shared by Clinique (@clinique) on

 

πι.ες: Το facial spray που αγαπώ, χρησιμοποιώ και σου προτείνω είναι το Moisture Surge Face Spray Thirsty Skin Relief της Clinique. Είναι πιο αναζωογονητικό από όσο φαντάζεσαι. Εμπλουτισμένο με υδατικούς παράγοντες και ενεργή αλόη, αλλά και χωρίς μια σταγόνα λάδι, αναπληρώνει τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας, χαρίζοντας την απόλυτη ισορροπία. Κι επιπλέον, απαλύνει πολύ τα σημάδια της ξηρής κι αφυδατωμένης επιδερμίδας, ενώ καταπραΰνει και τις πιο ευαίσθητες από τυχόν ερεθισμούς. Είναι ιδανικό και για την τσάντα της παραλίας, φορώντας το πάνω από το αντηλιακό σου.

Φίλη μου, να σε φροντίζεις!

εις το επανιδείν