VIVIANE' S BEAUTY TALKS

Μύρισαν Χριστούγεννα! Τα αρωματικά κεριά που θα λατρέψεις

Αν τα Χριστούγεννα ήταν μυρωδιά, τότε θα σου έλεγα πως για εμένα τουλάχιστον ήταν η μυρωδιά του φρέσκου βουτύρου που έλιωνε όταν η μαμά μου έφτιαχνε κουραμπιέδες στο σπίτι ή των μελομακάρονων όταν έβγαιναν από το φούρνο, λίγο πριν μελωθούν. Θα ήταν σίγουρα επίσης ένα μείγμα από νότες κανέλας, βανίλιας, εσπεριδοειδών, πεύκου και έλατου πασπαλισμένες με μπόλικα μπαχαρικά.

Τώρα πλέον μένω (σχεδόν) μόνη. Δεν προλαβαίνω (για την ακρίβεια δεν ξέρω να φτιάχνω κουραμπιέδες και γενικά η σχέση μου με την κουζίνα δεν είναι σε καλό επίπεδο). Δεν στολίζω δέντρο (αλλά καράβι), παρόλα αυτά, όμως, λατρεύω τη ζεστασιά του σπιτιού, το cocooning και τις ”ζεστές” μυρωδιές των Χριστουγέννων.

Και κάπως έτσι, τα αρωματικά κεριά έχουν γίνει ένα από τα δώρα που κάνω κάθε χρόνο στον εαυτό μου ή στις φίλες μου και σου προτείνω να κάνεις κι εσύ. Ανάλογα με το budget που διαθέτεις, επίλεξε μία από τις παρακάτω αρωματικές λύσεις και δημιούργησε τη πιο ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι σου.

Frosted Berries Candle από τη The Body Shop:Αν λατρεύεις τη σειρά Frosted Berries, μόλις βρήκες (αν δεν το ξέρεις ήδη) το κερί που θα σε βάλει στο κλίμα των γιορτών!Διαθέτει ένα φρέσκο, φρουτώδες και απόλυτα εορταστικό άρωμα που συνδυάζει νότες από ζουμερά κόκκινα berries της εποχής με διακριτικές νότες γλυκιάς βανίλιας και υπέροχων λευκών λουλουδιών. Ό,τι καλύτερο για να μπεις στο κλίμα! (Θα το βρεις στα καταστήματα The Body Shop)

 

Russian Leather Single Wick Candle, Molton Brown:Με νότες από έλαιο πεύκου Σιβηρίας, συμφωνία παλαιωμένου δέρματος, ξυλώδη σημύδα και κέδρο, είναι ένα τέλειο δώρο για το σπίτι. (Θα το βρεις στο Heaven on Earth)

 

Frosted Forest Candle, Diptyque: Με συμβολισμό τον Μονόκερο και βασικά συστατικά τις πευκοβελόνες,το ξύλο χινόκι, τη μέντα, αυτό το limited edition κερί της Diptyque θα σε προ(σ)καλέσει σε ένα ταξίδι κάτω από έναν έναστρο θόλο. (Θα το βρεις στα καταστήματα Attica)

 

Pine & Eucalyptus Home Candle, Jo Malone London: Ένα φωτεινό και τονωτικό άκρως χριστουγεννιάτικο κερί, ιδανικό για να διακοσμήσεις το σπίτι σου με διάρκεια έως 45 ώρες. (Θα το βρεις στη boutique της Jo Malone στη Γλυφάδα)

 

3 Wick Christmas Wish Scented Candle, Neom Organics London: Μανταρίνι, κανέλα και ακόμη 11 αιθέρια έλαια συνδυάζονται αρμονικά, δημιουργώντας την απόλυτα χαλαρωτική χριστουγεννιάτικη μυρωδιά.(Θα το βρεις στο Heaven on Earth)

Mini Scented Candles Gift Set, Acqua di Parma: Τρία μίνι αρωματικά κεριά συνδυάζουν ξυλώδεις νότες με μπαχαρικά σε μία άκρως εορταστική συσκευασία. (Θα το βρεις στα καταστήματα Attica)

Private Blend Arabian Wood Candle, Tom Ford: Ένα διαχρονικό Chypre άρωμα που χαρακτηρίζεται από ένα πλούσιο μείγμα rich florals, μπαχαρικά, πολύτιμα ξύλα και το εξωτικό λουλούδι ίρις και διαρκεί 40 ώρες. (Θα το βρεις στα καταστήματα Attica)

Κυλινδρικό Κερί, Gingerbread, Zara Home: Αν δεν θέλεις να κάνεις ρούπι από το σπίτι και ψάχνεις μία οικονομική και άκρως χριστουγεννιάτικη αρωματική επιλογή, μόλις τη βρήκες. (Θα το βρεις στα καταστήματα Zara)

Yankee Candle Κερί από τη σειρά Home for the Holidays: Ο ιδανικός σύμμαχός σου για να δημιουργήσεις μία ζεστή και χαλαρή ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι, ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές μέρες. (Θα το βρεις στα καταστήματα Παρουσίαση)

Sève du Sud, scented candle σε χρυσό γυάλινο  δοχείο, Barbera Paris: Για εσένα που λατρεύεις τις πιο luxury συσκευασίες και ως γνήσια beauty addict τις κρατάς για να αποθηκεύεις τα πινέλα ή τα μολύβια του μακιγιάζ σου (Θα το βρεις στο Heaven on Earth)

Scented candle in glass holder, Cinnamon, H&M: Αν τα Χριστούγεννά σου έχουν μυρωδιά κανέλας, τότε δημιούργησε το τέλειο σκηνικό με το κερί της H&M. (Θα το βρεις στα καταστήματα H&M)

powered by Typeform