ΑΡΩΜΑ

Πώς θα βρεις το φθινοπωρινό σου άρωμα

Το άρωμά σου μπορεί να γίνει άνετα ένα από τα βασικά σου χαρακτηριστικά. Είτε είσαι από τις πιστές σε ένα και μοναδικό μπουκαλάκι είτε θες να έχεις το boudoir σου γεμάτο από αρώματα που σου κλέβουν την καρδιά σίγουρα έχεις μία τάση προς συγκεκριμένες νότες βάσης. Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία κάνε την έρευνά σου και θα δεις ότι τα περισσότερα από τα αρώματά σου έχουν κοινές νότες.    

Διανύοντας το πέρασμα από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, νιώθεις ότι η καλοκαιρινή σου μυρωδιά θέλει αλλαγή. Πώς όμως θα βρεις την επόμενη, αυτή που ενδεχομένως θα σε συνοδεύσει όλη τη σεζόν;

Αρχικά αν έχεις καταλήξει σε ένα άρωμα είναι πολύ πιθανό να έχει 2 εκδοχές, μία ”βαριά” χειμωνιάτικη και μία πιο ανάλαφρη, καλοκαιρινή. Επομένως, έχεις πολλές πιθανότητες να μπορείς να κάνεις αυτή την εναλλαγή και να μην αποχωριστείς την αγαπημένη σου μυρωδιά.

Κάτι ακόμα που θα σε βοηθήσει στη σωστή κατεύθυνση κατά την αναζήτηση είναι το να στραφείς σε αρώματα με νότες ξηλώδεις αλλά και σε αυτά με βανίλια. Επίσης, οι spicy μυρωδιές είναι καλύτερες για αυτή την εποχή.

Τέλος, αυτό που θα σε πείσει είναι η δοκιμή. Και δεν εννοώ μία βόλτα σε όλους τους πάγκους και άπειρους ψεκασμούς από ότι κυκλοφορεί. Κάνεις ένα ξεκαθάρισμα και έπειτα εφοδιάζεσαι με δειγματάκια. Ψεκάζεσαι πριν κοιμηθείς και καταλήγεις σε αυτό που δεν θα έχει εξατμιστεί μέχρι το πρωί και θα σε κάνει να το μυρίσεις και να χαμογελάσεις.

Stay tuned για τις νέες φθινοπωρινές μυρωδιές που καταφθάνουν!