BEAUTY

6 τρόποι για να νιώσεις σέξι ακόμα κι όταν είσαι στα χειρότερά σου

Το Joytv μας δίνει συμβουλές για το πώς μπορούμε να νιώσουμε sexy τις δύσκολες ψυχολογικά και σωματικά μέρες.

Τις περισσότερες μέρες αισθάνεσαι κουρασμένη, αγχωμένη ή απλά απεριποίητη. Μπορεί να φταίει η απαιτητική δουλειά σου, μπορεί να μην σου αρέσει η εξωτερική σου εμφάνιση επειδή έχεις πάρει μερικά κιλά ή μπορεί ένα προσωπικό πρόβλημα να σε αγχώνει. Το τελευταίο που αισθάνεσαι είναι ότι είσαι σέξι, αλλά ευτυχώς ακόμα και στα χειρότερά σου υπάρχουν 6 τρόποι για να απαλλαγείς από τις αρνητικές σκέψεις και να νιώσεις ”θεά”. Πώς;

Σέξι είναι ο τρόπος που κινούμαστε, αυτά που κάνουμε, αυτά που τρώμε και αυτά που φοράμε. Απλά πρέπει να αφήσεις την σέξι πλευρά σου να βγει προς τα έξω και να αγκαλιάσεις όλα αυτά που σε κάνουν γοητευτική:

1. Γίνε ενδιαφέρουσα: Φόρεσε όμορφα ρούχα, αξεσουάρ που σε χαρακτηρίζουν και παπούτσια που σε κάνουν να νιώθεις όμορφη. Για να νιώσεις σέξι δεν χρειάζεται να προκαλέσεις με το ντύσιμό σου αρκεί να δημιουργείς σύνολα που ταιριάζουν στο στιλ σου!

2. Κομπλιμέντα: Μην τα αποφεύγεις, δέξου τα. Την επόμενη φορά που ένας συνάδελφος σου σού πει ότι είσαι όμορφη με το νέο σου χτένισμα, μην βιαστείς να απαντήσεις ”σιγά μωρέ μια απλή κοτσίδα είναι”. Πες ”ευχαριστώ” και μάθε να απολαμβάνεις τα κομπλιμέντα των άλλων για να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου.

3. Αγάπα τον εαυτό σου: Τι κάνεις τις μέρες που δεν αισθάνεσαι όμορφη; Εάν δεν αγαπάς τον εαυτό σου και δεν αισθάνεσαι όμορφη τότε ένα σέξι φόρεμα δεν πρόκειται να αλλάξει την ψυχολογία σου. Αγάπα τα ψεγάδια σου και τόνισε τα καλά σου σημεία.

4. Πιες νερό: Πως το νερό θα σε βοηθήσει να αισθανθείς σέξι; Καταρχάς η σωστή ενυδάτωση κάνει την επιδερμίδα σου πιο λαμπερή ενώ διώχνει και όλη την κούραση που νιώθεις.

5. Κάνε παρέα με ευχάριστους ανθρώπους: Η αυτοπεποίθηση είναι σέξι και είναι και μεταδοτική. Αν κάνεις παρέα που βλέπουν τη ζωή με θετική ματιά, τότε σίγουρα έχεις περισσότερες πιθανότητες να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου και την εμφάνισή σου.

6. Αρώματα: Οι όμορφες μυρωδιές μας ανεβάζουν τη διάθεση. Η κανέλα, το γιασεμί και το σανταλόξυλο στέλνουν ερωτικά μηνύματα στον εγκέφαλο… για να αισθανθούμε πιο σέξι!

Διάβασε επίσης στο JoyTV

Jennifer Lopez: Τελικά, της πάει πολύ το νέο της hair look!

Φαίη Σκορδά: Το σχόλιο για τη Βανδή που θα συζητηθεί!