ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέθανε ο Τζίμης Πανούσης

Από ανακοπή καρδιάς ''έφυγε'' το μεσημέρι του Σαββάτου ο Τζίμης Πανούσης, βυθίζοντας στη θλίψη οικογένεια, φίλους και θαυμαστές που όλα αυτά τα χρόνια δεν έπαψαν λεπτό να τον στηρίζουν.

Ο 64χρονος μουσικός που στις αρχές Δεκέμβρη είχε αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και είχε νοσηλευτεί ύστερα από κρίση κολπικής μαρμαρυγής και κατάρρευσή του επί σκηνής, υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του από όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στον ”Ερυθρό Σταυρό”. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο έκτακτο δελτίο του ΑΝΤ1, οι προσπάθειες ανάνηψης ήταν πολλές, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Ο άνθρωπος που το κοινό λάτρεψε για την ευφυέστατη σάτιρά του και τους ανατρεπτικούς του στίχους που ξεπερνούσαν τα όρια της σεμνοτυφίας, ήταν γεννημένος στην Αθήνα στις 12 Φεβρουαρίου του 1954 από μικρασιάτες πρόσφυγες γονείς και δεν έπαψε λεπτό να αισθάνεται υπερήφανος για την ιστορία της οικογένειάς του.

Αφήνει πίσω του ”μεγάλα” κομμάτια που θα συντροφεύουν το κοινό του για πάντα, με όλους εμάς να μη μπορούμε παρά να εκφράσουμε τη θλίψη μας γι’ αυτή την απώλεια.

Ας τον αποχαιρετήσουμε κάπως έτσι…