ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 10/08

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 10 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Οι όψεις της Σελήνης σήμερα είναι λιγότερο ευνοϊκές σε σχέση με χτες, δημιουργώντας ένταση, αίσθημα εγκλωβισμού, παιχνίδια δύναμης και εξουσίας στις σχέσεις και πιθανώς μια πιο επιβαρυμένη επικαιρότητα. Από τις 19:39 μέχρι τις 21:45 θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας και στις 21:45 θα περάσει στον Υδροχόο, το ζώδιο που θα σχηματιστεί η απαιτητική Πανσέληνος του Αυγούστου σε δύο ημέρες, που με κάποιο τρόπο αυξάνει το στρες και μας κάνει να μεγεθύνουμε αυτό που νιώθουμε.

Η κύρια όψη της είναι η σύνοδος με τον Πλούτωνα, που δημιουργεί μεγαλύτερη δυσκολία στο να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας.

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να μη βιάζεστε, μην προχωράτε σε συμπεράσματα αν δεν έχετε όλα τα στοιχεία στη διάθεση σας και αξιοποιήστε την ορμή και τη δύναμη σας θετικά, για να σκεφτείτε τρόπους να βελτιώσετε τη δουλειά σας χωρίς να καταφεύγετε σε συγκρίσεις με τους άλλους. Ακόμη, προσπαθήστε να αποφύγετε τα δράματα ειδικά στο οικογενειακό περιβάλλον και να κάνετε την τρίχα τριχιά.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Επειδή η Σελήνη κάνει απαιτητικές όψεις από το πρωί, αλλά ιδιαίτερα από το απόγευμα φροντίστε να απέχετε από εντάσεις και υψηλούς τόνους ειδικά όταν διαπραγματεύεστε πολύ υποκειμενικά πράγματα. Ακόμη και οι συνήθεις και ρουτινιάρικες συζητήσεις μπορεί εύκολα να καταλήξουν σε εντάσεις και ασυμφωνίες. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να εστιάσετε κυρίως σε θέματα επαγγελματικά, γιατί από ‘κει μπορεί να έχετε κάποιο κέρδος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πιθανό κάποια σχέση στη δουλειά να σας πιέζει περισσότερο σήμερα και να νιώθετε ότι κάποιος σας αδικεί ή μπορεί να λειτουργεί παρασκηνιακά εναντίον σας. Πριν όμως ξεσπάσετε ή δείξετε κάποιον κατηγορώντας τον για κάτι που ίσως δεν έχετε αρκετά στοιχεία, καλύτερα να το διαχειριστείτε το θέμα πιο διπλωματικά. Γενικά, είναι μια μέρα που εύκολα δημιουργούνται παρεξηγήσεις ή ασυμφωνίες.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ένταση απέναντι στον σύντροφο σας, ή αν είστε μόνοι-ες να έχετε εμμονές με κάποιο-α πρώην. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και προσέξετε ιδιαίτερα στις προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις να μην υπερβείτε τα όρια. Το να μιλήσετε ανοιχτά για ό,τι σας προβληματίζει σε μια σχέση θα εξομαλύνει κάπως την κατάσταση.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να σας κάνει κάπως πιεστικούς απέναντι στους συνεργάτες σας και να κατηγορηθείτε από εκείνους ότι γίνεστε δογματικοί ή ότι ξεπερνάτε κάποια όρια. Από την άλλη μπορεί κάποιος συνεργάτης σας να σας εκνευρίσει, γιατί δεν ανταποκρίνεται όπως θα θέλατε και δεν νιώθετε ότι σας βοηθά. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια αρκετά κουραστική μέρα σήμερα και ίσως υποχρεωθείτε να δουλεύετε μέχρι πολύ αργά το βράδυ για να ανταποκριθείτε στον φόρτο εργασίας σας ή στις σπουδές, κλπ.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα παραπέμπει σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, είναι σημαντικό να απέχετε ή να είστε αποστασιοποιημένοι από «δράματα» τρίτων για να μπορείτε να διατηρείτε την ψυχική σας ηρεμία, ακόμη κι αν αυτοί οι άνθρωποι είναι άτομα που αγαπάτε και ανήκουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα μιας ερωτικής σχέσης ή ακόμη αν είστε γονείς και θέματα παιδιών.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα σας καλεί να βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε ανάμεσα στις απαιτήσεις όλων με μια μοναδική ίσως λύση: «προτεραιότητες». Εσείς πρέπει να βρείτε τι είναι αληθινά αυτό που πρέπει να πέσετε με τα μούτρα σήμερα και τι πρέπει να περιμένει. Τις απογευματινές ώρες προσέξτε τα νεύρα σας και πώς εκφράζετε τον θυμό σας με τη σύνοδο Σελήνης-Πλούτωνα. Ίσως σας εκνευρίσει κάποιο πρόσωπο από το οικογενειακό ή επαγγελματικό περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον τομέα επικοινωνίας σήμερα αγαπητοί μου Σκορπιοί, η επιθυμία σας να μιλήσετε για όλα αυτά που σας προβληματίζουν θα είναι πιο έντονη. Από το απόγευμα και μετά όμως καλά θα κάνετε να σκεφτείτε αρκετά τι θα πείτε πριν μιλήσετε και πώς θα το πείτε, καθώς η δύσκολη σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα κυριαρχεί σήμερα και μπορεί να εκτροχιαστούν τα πράγματα σε μια σχέση.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Από το πρωί είναι κάπως πιο έντονη η σημερινή μέρα, καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω φλερτάρει όλη μέρα με τον Πλούτωνα. Όμως από το απόγευμα και μετά ξεκινούν πιο έντονες όψεις που μπορεί να φέρουν εντάσεις ενδεχομένως και σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά. Ή μπορεί η έλλειψη πόρων προκειμένου να πραγματοποιήσετε κάτι που θέλετε να δημιουργεί κατήφεια, ειδικά όταν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε όπως θα θέλατε και στις ανάγκες των αγαπημένων σας ή των σχεδίων που έχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επικοινωνία σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική μπορεί να σας δημιουργεί μεγαλύτερο άγχος ή μπορεί να νιώσετε ότι κάποιος σας στήνει στον τοίχο και σας εξαπολύει «κατηγορώ» για μια κατάσταση που μπορεί να αφορά και οικονομικούς λόγους. Παρόλα αυτά, αν εσείς με αυτοπεποίθηση και σιγουριά αντιμετωπίσετε την όποια κατάσταση, από το να μπείτε σε ένα παιχνίδι ενοχών, τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα μπορεί να κάνει τις συνθήκες γύρω σας πολύ έντονες ή να υπάρχει ένα κλίμα στη δουλειά κάπως ταραγμένο. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να συμμετέχετε σε αυτό. Αν δεν είναι κάτι που σας αφορά άμεσα καλύτερα κρατήστε χαμηλούς τόνους. Ακόμη, προσπαθήστε να δείτε λίγο πιο ψύχραιμα και θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή. Είναι μέρα που ευνοεί τις ζήλιες, την καχυποψία και την κτητικότητα στις σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Πιο κοινωνική η σημερινή μέρα για σας, καθώς η Σελήνη στον Αιγόκερω σάς καλεί να συμμετέχετε περισσότερο στις κοινωνικές ομάδες στις οποίες δραστηριοποιείστε, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε συλλογικές προσπάθειες και γενικότερα να έχετε ένα πιο ενεργό ρόλο σε συνέργειες που μπορεί να γίνονται και στον χώρο της εργασίας σας. Από την άλλη προσπαθήστε σήμερα να μην ξοδέψετε αδίκως πολύτιμο χρόνο σε σχέσεις και καταστάσεις που δεν σας ωφελούν, αντιθέτως περιορίζουν τον προσωπικό σας ελεύθερο χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/08/2022: Ποια ζώδια θα πρωταγωνιστήσουν με το Αυγουστιάτικο φεγγάρι

Αύγουστος 2022: Ο πιο κομβικός μήνας για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες