ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια σας. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 14 Δεκεμβρίου;

Κριός

Οι ευθύνες στη δουλειά και την οικογένεια είναι περισσότερες από όσο αντέχεις. Νιώθεις ότι πιέζεσαι και από το τάιρι σου και αυτό μπορεί να χαλάσει το Σαββατοκύριακο.

Ταύρος

Άδραξε τις ευκαιρίες για επαγγελματικά ξεκινήματα. Αν νιώθεις ότι δε συνενννοείσαι με το ταίρι σου γενικά, σήμερα είναι καλή μέρα για επικοινωνία.

Δίδυμοι

Προσοχή στις σπατάλες Δίδυμε. Βάλε και τίποτα στην αποταμίευση. Οι ανασφάλειές σου έχουν χτυπήσει κόκκινο και αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου.

Καρκίνος

Παίρνεις την προσοχή που σου αξίζει αλλά μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με συνεργάτες και τον σύντροφό σου. Μην επιτρέψεις στον εγωισμό να αποφασίσει για σένα.

Λέων

Έχεις αυξημένη ευαισθησία και παρεξηγείσαι με το παραμικρό. Μην ξεσπάσεις στον καλό σου και μην παίρνεις τοις μετρητοίς αυτά που ακούς στη δουλειά.

Παρθένος

Μοιράσου τις ιδέες σου με φίλους γιατί θα σε βοηθήσουν σε ό,τι και αν αποφασίσεις. Δεν είναι καλή μέρα για φλερτ, γιατί διακατέχεσαι από ανεξήγητη καχυποψία.

Ζυγός

Τρέχεις και δε φτάνεις με τη δουλειά, ενώ ταυτόχρονα εκνευρίζεσαι με το παραμικρό. Διατήρησε τις ισορροπίες στη σχέση σου, γιατί αλλιώς θα τα κάνεις θάλασσα.

Σκορπιός

Πες ναι στις προσκλήσεις από φίλους και κοίτα να διασκεδάσεις. Είναι πολύ πιθανό να προκύψει και μία νέα γνωριμία μέσω κοινών γνωστών.

Τοξότης

Όλα βελτιώνονται στη δουλειά και φαίνεται ότι κάτι νέο έρχεται. Το πείσμα και η ένταση δε θα κάνουν καλό στη σχέση σου.

Αιγόκερως

Μη δείξεις το κακό σου πρόσωπο σε εκείνους που σε νοιάζονται. Έχεις μία τάση επιβολής αυτές τις μέρες και αυτό μόνο σε συγκρούσεις μπορεί να οδηγήσει.

Υδροχόος

Πολλές εντάσεις στη δουλειά γιατί καλείσαι να κάνεις όλες τις αγγαρείες. Όχι τίποτα άλλο, αλλά αυτό σε αποτρέπει από το να βγεις και να φλερτάρεις.

Ιχθύς

Να κι ένα ζώδιο που θα περάσει καλά. Θα φλερτάρεις, θα γλεντήσεις και θα γοητεύσεις τους πάντες. Απλώς περιόρισε την τάση επιβολής που έχεις.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις