ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 9 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Αφήνεις πίσω την έντονη επαγγελματική δράση και επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με φιλικά πρόσωπα καθώς είναι αυτά που σου δίνουν χαρά και γαλήνη. Νέες ιδέες έρχονται στο τραπέζι το θέλετε να πραγματοποιήσετε από κοινού ανεβάζοντας κατακόρυφα την διάθεσή σου.

Ταύρος

Οι κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να έχουν αυξηθεί και να καλείς ή να βρεθείς με πρόσωπα που ίσως δεν είναι ευχάριστο για εσένα. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να περάσεις καλά και μην απογοητεύεσαι και προκαταβάλλεσαι. Η κατήφεια και η απογοήτευση δεν θα βοηθήσουν στο να κρατήσεις υψηλό ηθικό.

Δίδυμοι

Αφήνεις πίσω την εσωστρέφεια και την καχυποψία και βρίσκεις δύναμη να δεις τα πράγματα από την αισιόδοξη πλευρά τους. Η καλή σου διάθεση σε οδηγεί στο να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Τα κοινά ενδιαφέροντα είναι αυτά που κεντρίζουν την προσοχή.

Καρκίνος

Καρκίνε, οι ανασφάλειές σου είναι αυτές που καλείσαι να αντιμετωπίσεις καθώς μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα τόσο στις συναναστροφές σου όσο και στην ψυχολογία σου. Άφησέ τους φόβους σου στην άκρη για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα οποία ζητήματα καλείσαι να διαχειριστείς.

Λέων

Ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που θέλεις να σε επιβεβαιώσουν. Αφιέρωσε χρόνο στην εμφάνιση σου καθώς θα σε βοηθήσει να ανέβεις ψυχολογικά και να ξεφύγεις από πιθανές εντάσεις. Μην διαμορφώνεις την άποψή σου ανάλογα με την θέληση των άλλων

Παρθένος

Παρθένε, η καθημερινότητα είναι απαιτητική καθώς φαίνεται οι υποχρεώσεις πιέζουν το πρόγραμμά σου. Φρόντισε να μην αφεθείς στη ρουτίνα και τον εκνευρισμό καθώς θα χάσεις την διάθεσή σου και αυτό θα το μεταφέρεις και στους γύρω σου. Επικεντρώσου στο να κλείσεις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

Ζυγός

Η ανάγκη να διασκεδάσεις είναι έντονη και κυρίαρχη τη σημερινή ημέρα. Η παιδικότητα και η χαρά που εκδηλώνεις ευχαριστεί τους γύρω σου τι δημιουργεί ένα πλαίσιο θετικής ενέργειας. Προσοχή το απόγευμα γιατί ο εκνευρισμός μπορεί να οδηγήσει σε ένταση και ξεσπάσματα που θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς στην οικογένεια και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στα δικά σου πρόσωπα. Η εριστική σου διάθεση το απόγευμα μπορεί να χαλάσει την ατμόσφαιρα. Δείξε προσοχή γιατί συμπεριφορά σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τοξότης

Η επικοινωνία κυριαρχεί και είναι βέβαιο ότι θα χρησιμοποιήσει όποιο μέσο μπορείς για να καταφέρεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο για εσένα. Το απόγευμα η νευρικότητα λόγω ξαφνικών αλλαγών μπορεί να έρθει στο προσκήνιο με βία και να οδηγήσει σε καβγαδάκια.

Αιγόκερως

Οι προσωπικές σου ανασφάλειες μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ημέρα καθώς φαίνεται να εντείνουν το πείσμα σου. Φρόντισε να περιορίσεις το απόγευμα τον εκνευρισμό καθώς γεγονότα που σε βολεύουν μπορεί να παίξουν ρόλο στις σχέσεις με τους γύρω σου.

Υδροχόος

Υδροχόε, αφήνεις την εσωστρέφεια στην άκρη και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αναζητά και σε ικανοποιεί. Δείξε το κατάλληλο ενδιαφέρον για τα πρόσωπα που έχεις γύρω σου και μην επικεντρώνεσαι εγωιστικά στον εαυτό σου, κάτι που θα οδηγήσει τους άλλους θα με πάρουν απόσταση.

Ιχθύς

Ήρθε η στιγμή να απομακρυνθείς από όλους καθώς θέλεις να αναλογιστείς καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να στιγματίζουν. Αυτό οδηγεί σε λανθασμένες σκέψεις και έντονα ξεσπάσματα που θα ενοχλήσουν τόσο στη δουλειά όσο και στην προσωπική σου ζωή.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις