ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 8 Απριλίου;

Κριός

Ώρα να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου και να κάνεις ειλικρινείς αποκαλύψεις. Έρχονται ανατρεπτικές αλλαγές στα ερωτικά και μεγάλες αποφάσεις στα επαγγελματικά.

Ταύρος

Έχεις να τακτοποιήσεις αρκετές εκκρεμότητες και αυτό σου προκαλεί ένταση, μεγάλη ένταση. Κράτησε χαμηλούς τόνους και μην χαλάς τον ερωτισμό στη σχέση σου.

Δίδυμοι

Θέματα του παρελθόντος αλλάζουν τον τρόπο που βλέπεις το μέλλον. Αφέσου στις όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου. Δεν αποκλείονται οι ανατροπές στα εργασιακά σου σχέδια.

Καρκίνος

Καλείσαι να τακτοποιήσεις σοβαρά οικογενειακά θέματα, αλλά μην τα αφήσεις να σε καταβάλουν. Ασχολήσου και με τα ζητήματα που προκύπτουν στη δουλειά βρίσκοντας διπλωματικές λύσεις.

Λέων

Πολλές οι κόντρες με πρόσωπα από το περιβάλλον σου και εσύ πρέπει να βρεις την ψυχραιμία να τις αντιμετωπίσεις. Οι λύσεις θα έρθουν μόνο από εσένα.

Παρθένος

Αν θέλεις να συνδυάσεις υλική και συναισθηματική ικανοποίηση, προσαρμόσου στις καταστάσεις και σε πιθανές ανατροπές. Γίνε πιο διαλλακτική στη σχέση σου, ώστε να υπάρξει ισορροπία.

Ζυγός

Ο δυναμισμός σου κυριαρχεί και μπορείς να εξελίξεις τις σχέσεις σου. Τώρα παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για έρωτα και δουλειά, ακόμα και αν αυτό σημαίνει οριστικό τέλος.

Σκορπιός

Υπάρχει μία γενική αναστάτωση και ένας συναισθηματισμός. Αυτό μπορεί να σε απομακρύνει από το ταίρι σου ενώ οι αλλαγές στη δουλειά σου δημιουργούν έξτρα άγχος.

Τοξότης

Σε πιάνουν τάσεις ανεξαρτησίας και αυτό μπορεί να απομακρύνει από τη ζωή σου σημαντικά πρόσωπα. Κάνει ξεκαθάρισμα ανθρώπων και επαγγελματικών στόχων.

Αιγόκερως

Μπόλικες οι ανασφάλειες και πιθανές οι συγκρούσεις. Λειτούργησε λογικά με τον σύντροφό σου και όλα θα πάνε καλά. Αν δεν είσαι ικανοποιημένη από τη δουλειά, μάλλον θα γυρίσεις σελίδα.

Υδροχόος

Θα βγάλεις πρόσωπα από τη ζωή σου, που δεν σου κάνουν καλό. Μην γίνεσαι εριστική με τον σύντροφό σου, εάν δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα. Πάρε πρωτοβουλίες στη δουλειά, αλλά κρατώντας χαμηλούς τόνους.

Ιχθύς

Δεν σκέφτεσαι ξεκάθαρα γιατί το συναίσθημα υπερτερεί. Διευθέτησε οικονομικά θέματα και άσε οριστικά πίσω σου το παρελθόν.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις