ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 7 Ιουνίου;

Κριός

Μην κάνεις σήμερα σοβαρές συζητήσει. Άστο για άλλη μέρα. Φρόντισε να περάσεις καλά και σημείωσε κάπου τις ξαφνικές ιδέες που κατεβάζει το κεφάλι σου.

Ταύρος

Οι πνευματικές σου αναζητήσεις βρίσκουν τα σωστά πρόσωπα σήμερα. Βοηθά και το ότι έχεις εξαιρετική διάθεση. Μία νέα γνωριμία θα ταράξει τα νερά.

Δίδυμοι

Οι ανασφάλειές σου είναι ικανές να καταστρέψουν την ημέρα. Στρέψε την προσοχή σου στο πάθος και τον έρωτα και μην προβληματίζεσαι πολύ.

Καρκίνος

Μην ανέχεσαι πολλά προκειμένου να υπάρξει ισορροπία. Μην έρχεσαι όμως και σε κόντρες με το ταίρι σου. Βρες την ισορροπία και στα προσωπικά και στη δουλειά.

Λέων

Οι πολλές υποχρεώσεις σου προκαλούν άγχος αλλά μην χαλάσεις το τριήμερό σου. Είναι προτιμότερο να αφεθεί στο φλερτ και τις χαλαρές στιγμές.

Παρθένος

Είσαι στα καλύτερά σου και αξιοποιείς τη μέρα για να το ρίξεις έξω. Ανανέωσε τη σχέση σου με εκπληξούλες και κράτα χαμηλούς τόνους στη δουλειά.

Ζυγός

Δείξε προσοχή στο πώς επικοινωνείς και μην διαπληκτίζεσαι με τους δικούς σου. Χρειάζεται να έχεις ψυχραιμία σε όσα έχουν να σου πουν οι άλλοι.

Σκορπιός

Ένα νέο πρόσωπο θα σε κάνει να αναθεωρήσεις σε πολλά και να δεις εντελώς διαφορετικά τις σχέσεις. Σκέψου καλά πιθανές επαγγελματικές προτάσεις.

Τοξότης

Έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις την απόλυτη σιγουριά και ασφάλεια στη σχέση σου. Όπως και το να αναθερμάνεις το πάθος.

Αιγόκερως

Δημιουργούνται πιθανές εντάσεις μέσα σε παρέες. Μείνε μακριά, πάρε τον σύντροφό σου και περάστε αξέχαστα οι δυο σας. Μην μπλέκεις σε επαγγελματικές διενέξεις.

Υδροχόος

Σε κατακλύζουν οι ευαισθησίες και δεν μπορείς να σκεφτείς λίγο λογικά. Κράτα κοντά σου εκείνους που σε καταλαβαίνουν και σε αποδέχονται για αυτό που είσαι.

Ιχθύς

Περνάς τέλεια με φίλους και γνωστούς αλλά μην μπεις σε σοβαρές συζητήσεις και χαλάσει το κλίμα. Κράτα τα πράγματα ελαφριά. Κυριακή είναι.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις