ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 30 Ιουνίου;

Κριός

Οικογενειακές παρεξηγήσεις και εντάσεις στις σχέσεις. Θα υπάρξουν προβλήματα αλλά το ερωτικό πάθος θα μείνει εκεί, ακλόνητο. Ανατροπές σε οικονομικά πλάνα.

Ταύρος

Δυσκολεύεσαι να επικοινωνήσεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Όλα αλλάζουν με τον ερχομό ενός μεγάλου έρωτα.

Δίδυμοι

Τώρα είναι ευκαιρία να διεκδικήσεις καλύτερα λεφτά στη δουλειά σου. Έλα πιο κοντά με το ταίρι σου για να μην νιώθει ότι έχεις απομακρυνθεί.

Καρκίνος

Μην βλέπεις τα πράγματα εγωιστικά γιατί μάλλον θα πέσεις έξω. Χρειάζεται ψυχραιμία και αντικειμενική μάτια σε όλους τους τομείς.

Λέων

Κλείνεσαι στον εαυτό σου και αρνείσαι να μοιραστείς με το ταίρι σου αυτά που σου συμβαίνουν. Εκνευρισμό σου προκαλούν και θέματα ακίνητης περιουσίας.

Παρθένος

Δημιουργούνται παρεξηγήσει με φίλους αλλά μία έκπληξη από τον σύντροφό σου θα λειτουργήσει θετικά. Αλλάζουν τα δεδομένα σε εμπορικές συναλλαγές.

Ζυγός

Αλλάζουν ξαφνικά τα οικονομικά και αυτό σου προκαλεί άγχος. Μην εκτονώνεσαι στο ταίρι σου, αν δεν φταίει πραγματικά σε κάτι. Άσε τις σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις για άλλη μέρα.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, επικεντρώνεσαι στις δικές σου ανάγκες. Τα ερωτικά πρωταγωνιστούν και χρειάζονται κινήσεις ματ από εσένα για να ανανεωθείς.

Τοξότης

Πέφτεις ψυχολογικά και μελαγχολείς αλλά αυτό θα επηρεάσει όλες σου τις σχέσεις. Ώρα να επουλώσεις τα τραύματα του παρελθόντος και να δείξεις ψυχραιμία στη δουλειά.

Αιγόκερως

Αποδέξου προσκλήσεις για εξόδους και πάρτι και απόφυγε τις εντάσεις με αυτόν τον τρόπο. Να θυμάσαι ότι χρειάζεται διπλωματία αυτήν την περίοδο.

Υδροχόος

Σε απασχολεί πάρα πολύ η δουλειά και αγνοείς το ταίρι σου γιατί δεν έχεις χρόνο. Ευτυχώς διαθέτεις μπόλικη υπομονή για να ξεπεράσεις τα προβλήματα της δουλειάς.

Ιχθύς

Ώρα να ξεδώσεις Ιχθύ. Βγες για γλέντι και δες φίλους και γνωστούς. Μία νέα γνωριμία σε απογειώνει και απολαμβάνεις κάθε λεπτό μαζί της.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις