ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 29 Ιουλίου;

Κριός

Ανοίγεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και βρίσκεις την ευκαιρία να δεις φίλους και γνωστούς. Δεν έχεις καμία απολύτως διάθεση για δουλειά.

Ταύρος

Δίνεις βάση στην οικονομική σου κατάσταση. Άκου το ένστικτό σου και όλα θα πάνε καλά. Άσε τη ζήλια έξω από τη σχέση σου.

Δίδυμοι

Έχεις ανάγκη την αρμονία αυτήν την περίοδο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμβιβαστείς σε αυτά που θέλεις. Έρχονται πάρα πολλά φλερτ προς το μέρος σου.

Καρκίνος

Φρόντισε το σώμα και την υγεία σου για να έχεις αντοχές. Μην τσακώνεσαι με το ταίρι σου για ψύλλου πήδημα.

Λέων

Είσαι σε πολύ καλή φάση και υπάρχει έντονο πάθος στα ερωτικά σου. Με δυναμισμό και όχι εγωκεντρική διάθεση, θα πάρεις αυτό που θες από τα επαγγελματικά.

Παρθένος

Η διάθεσή σου δεν επιτρέπει σοβαρές αποφάσεις γιατί δεν έχεις πολύ νηφάλια σκέψη. Θα υπάρξουν συγκρούσεις και στη δουλειά.

Ζυγός

Μην αρνηθείς προτάσεις για εξόδους διότι θα περάσεις περίφημα. Μπορεί και να γνωρίσεις ένα φρέσκο και ενδιαφέρον πρόσωπο.

Σκορπιός

Βγες να γλεντήσεις αλλά μην το παρακάνεις με τις σπατάλες. Θα διαπραγματευτείς έντονα μία αύξηση στη δουλειά.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, εκδηλώνεις κάθε σκέψη σου και ανακαλύπτεις την απόλυτη ισορροπία στα ερωτικά σου. Κράτα χαμηλούς τόνους στη δουλειά.

Αιγόκερως

Κλείνεσαι στον εαυτό σου και δεν έχεις διάθεση για εξόδους και γνωριμίες. Αντιμετώπισε με ρεαλισμό τη δουλειά ώστε να μην κάνεις σοβαρά λάθη.

Υδροχόος

Θα δεις καλούς φίλους σήμερα και θα περάσεις όμορφα. Θα ξεκινήσεις να λειτουργείς πιο ομαδικά με το ταίρι σου, θέτοντας κοινούς στόχους.

Ιχθύς

Η δουλειά σου προκαλεί άγχος και οι υποχρεώσεις αυξάνονται. Διαχώρισε τα επαγγελματικά από τα προσωπικά και μην αμελείς το ταίρι σου.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις