ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Pexels

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου;

 

Κριός

Το μεσημέρι προβλέπεται να είναι έντονο καθώς οι αντιπαραθέσεις για θέματα της καθημερινότητας μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά και να οδηγηθείς σε συγκρούσεις που είναι αχρείαστες. Το βράδυ βρίσκεις την αισιοδοξία σου και λύνεις πιθανά ζητήματα που σε προβληματίζουν με μεγαλύτερη ευκολία.

Ταύρος

Η καλή διάθεση που σε διακατέχει παίζει σημαντικό ρόλο στην επικοινωνία με πρόσωπα του περιβάλλοντος σου. Δείξε προσοχή σε πιθανές αντιπαραθέσεις το μεσημέρι που μπορεί να είναι αχρείαστες καθώς θα σε βάλουν σε διαδικασία συγκρούσεων ρίχνοντας την ψυχολογία σου.

Δίδυμοι

Ζητήματα στην οικογένεια μπορεί να εγείρουν προστριβές που καλό είναι να διαχειριστείς για να μην υπάρξουν εντάσεις. Σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τη ψυχική δύναμη που έχεις παίρνοντας πρωτοβουλίες που θα βγάλουν την κατάσταση από το αδιέξοδο.

Καρκίνος

Η επικοινωνία με το κοντινό σου περιβάλλον κυριαρχεί και αυτό είναι που τελικά απολαμβάνεις. Θέλεις να ανταλλάξεις απόψεις για ζητήματα που σε απασχολούν, πρόσεξε μόνο γιατί οι διαφωνίες μπορεί να εγείρουν ένταση που τελικά δεν θα βοηθήσουν όσο θα περίμενες.

Λέων

Οι ανασφάλειές εντείνονται ιδιαίτερα στο μέσο της ημέρας καθώς φαίνεται να υπάρχουν πρόσωπα που εκδηλώνουν καχυποψία υποψία απέναντί σου. Αυτό θα σε ενοχλήσει ιδιαίτερα όμως φρόντισε να το προσπεράσεις καθώς φαίνεται ότι το απόγευμα η ψυχολογία σου ισορροπεί και μπορείς να δεις τα πράγματα με θετικό πρόσημο.

Παρθένος

Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή που δείχνεις εντυπωσιάζουν τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Καλά θα κάνεις βέβαια να συγκρατήσεις την ορμή σου και να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων χάνοντας το νόημα της επικοινωνίας και της πραγματικής επαφής μαζί τους.

Ζυγός

Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου. Δεν σου επιτρέπουν να συγκεντρωθείς σε καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις και τα λάθη είναι πιθανά. Προσοχή γιατί αντιδράσεις από τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά θα είναι έντονες.

Σκορπιός

Η ανάγκη να στραφείς στο φιλικό σου περιβάλλον είναι έντονη καθώς νιώθεις ότι μέσα από τους φίλους σου μπορείς να έρθεις πιο κοντά σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Είναι απαραίτητο όμως να αποδεχτείς τις διαφορετικές απόψεις καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να βγάλεις τα καλύτερα δυνατά συμπεράσματα.

Τοξότης

Το άγχος και η κατήφεια μπορεί να λειτουργήσουν περιοριστικά στον τρόπο που εκφράζεις συναισθήματα και απόψεις. Φρόντισε να μην είσαι απόλυτος γιατί αυτό θα επηρεάσει κυρίως τις οικογενειακές σχέσεις και θα οδηγήσει σε προστριβές που καλά θα κάνεις να αποφύγεις.

Αιγόκερως

Νιώθεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος καθώς σου φτιάχνουν τη διάθεση. Φρόντισε βέβαια να αποδέχεσαι τις διαφορετικές απόψεις και να μην φανατίζεσαι με τα πιστεύω σου γιατί αυτό θα οδηγήσει σε ένταση.

Υδροχόος

Είναι επιτακτική ανάγκη να αφήσεις πίσω σου ανασφάλειες και φοβίες που μπορεί να επηρεάζουν τις σχέσεις με τους γύρω σου. Το να γίνεις καχύποπτος δεν θα σε βοηθήσει να δεις πραγματικά τι θέλουν από εσένα, φρόντισε να ακούσεις το ένστικτό σου που δίνει με δυναμισμό το δικό του σύνθημα.

Ιχθύς

Είναι γεγονός ότι θέλεις να είσαι αρεστός καθώς αυτό σε βοηθάνε ξεπεράσεις τις δικές σου ανασφάλειες. Παράλληλα όμως μπορεί να γίνεις χειριστικός με τον τρόπο που εκφράζεσαι και αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργηθούν εντάσεις χωρίς λόγο με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις