ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 27 Αυγούστου;

Κριός

Κριέ, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και το τρίγωνο με τον Άρη στο ζώδιό σου, σου δίνουν ώθηση για να πάρεις πρωτοβουλίες που ανοίγουν τα φτερά σου σε όλα τα επίπεδα. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω και έρχονται στο προσκήνιο επαγγελματικές υποχρεώσεις που σε ενδιαφέρουν.

Ταύρος

Ταύρε, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και το τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό σε βοηθά να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως που σου δημιουργούν σημαντική αναστάτωση. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω ανεβάζοντας κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία κάτι που σε ανακουφίζει ψυχολογικά.

Δίδυμος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και το τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό σε βοηθά να πάρεις πρωτοβουλίες σε επίπεδο συνεργασιών που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω και νιώθεις έντονα την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου λόγω της νευρικότητας που αυξάνεται.

Καρκίνος

Καρκίνε, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και το τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό σε βοηθά να κλείσεις υποθέσεις της καθημερινότητας πού σου δημιουργούν ιδιαίτερη υπερένταση. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω και στρέφεις την προσοχή σου στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.

Λέων

Λέων, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και το τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό απογειώνει την ψυχολογία σου και δημιουργεί μοναδική ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω και επικεντρώνεται κυρίως σε καθημερινές υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και το τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό σε βοηθά να τακτοποιήσεις οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να είχαν προκύψει τις τελευταίες μέρες. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω αυξάνοντας κατακόρυφα τη διάθεση για διασκέδαση και φλερτ.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και το τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό δημιουργεί σημαντικές προϋποθέσεις για εξαιρετικές συνεργασίες σε σχέση με το εμπόριο. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι στην οικογένεια καθώς θέλεις να νιώσεις τρυφερές στιγμές μαζί της.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και το τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό σε βοηθά να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό οικονομικά στον εργασιακό χώρο. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω και επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον.

Τοξότης

Τοξότη, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και το τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό δεν αφήνει περιθώρια για αισιοδοξία καθώς απολαμβάνεις στιγμές χαράς και διασκέδασης. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω και στρέφεις την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και το τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό σε βοηθά να δείξεις δυναμισμό στο οικογενειακό περιβάλλον κλείνοντας υποθέσεις που σε απασχολούν. Αργότερα περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις από την εσωστρέφεια καθώς διεκδικείς να είσαι ο πρωταγωνιστής στο περιβάλλον που κινείσαι.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και το τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ τους στόχους σου καθώς παίρνεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω και επιδιώκεις να κλειστείς στον εαυτό σου καθώς αναμνήσεις έρχονται στο μυαλό και σε ταλαιπωρούν.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και το τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις από την επαγγελματική σου στέγη το καλύτερο δυνατό οικονομικά. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι στις φιλικές παρέες και να περάσεις όμορφα μαζί τους.