ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Pexels

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 26 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Κριέ, η σημερινή μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αναγεννησιακές αλλαγές σε ότι αφορά την δημόσια εικόνα και την κοινωνική καταξίωση. Προσοχή γιατί δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα που θα σε οδηγήσουν σε βαθιά χειριστικές και εξουσιαστικές συμπεριφορές.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ευκαιρίες σε ότι αφορά την επιμόρφωση που θα ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σου. Η εύνοια είναι με το μέρος σου και μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να αλλάξεις ριζικά τρόπο σκέψης και κοσμοθεωρία.

Δίδυμοι

Έρχεσαι αντιμέτωπη με βαθύτερα συναισθήματα, φόβους και απωθημένα που σε προβληματίζουν. Νιώθεις ότι αλλάζεις καθοριστικά μέσα σου και έρχεσαι σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και τη δύναμη μπορείς να δείξεις μπροστά σε όλες τις δυσκολίες.

Καρκίνος

Καρκίνε, η σημερινή μέρα σε καλεί με ένταση να δεις πραγματικά τι πρέπει να αλλάξεις στις σχέσεις με το περιβάλλον σου. Είναι σημαντικό να κάνεις τις απαιτούμενες αλλαγές, διαφορετικά αφήνεις τις πρωτοβουλίες στους άλλους αγνοώντας πραγματικά το πώς θα δράσουν και θα συμπεριφερθούν.

Λέων

Μπορεί να δημιουργήσεις ανακατατάξεις στην καθημερινότητα, κάτι που σε καλεί να αφήσεις συνήθειες πίσω που δεν σου ταιριάζουν πια. Ξαφνικές προτάσεις σου φτιάχνουν το κέφι και αυξάνουν κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου.

Παρθένος

Η μέρα λειτουργεί άκρως ευνοϊκά για εσένα σήμερα, καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να πατήσεις στα πόδια σου, να πιστέψεις στον εαυτό σου και σε πιθανά ταλέντα που μπορεί να έχεις. Η ψυχική δύναμη που σε χαρακτηρίζει εντυπωσιάζει τους γύρω σου.

Ζυγός

Καλείσαι να δεις κατάματα ποιες ευκαιρίες μπορείς να εκμεταλλευτείς και τι πρέπει να αλλάξεις ριζικά σε οικογενειακό επίπεδο. Είναι βέβαιο ότι δεν είναι μία εύκολη διαδικασία όμως έχει να σου προσφέρει πολλά να αξιοποιήσεις θετικά τη συγκυρία.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η σημερινή μέρα σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά με τα πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου καθώς αντιλαμβάνεσαι άμεσα και διαισθητικά τι πραγματικά επιδιώκουν από εσένα. Η επικοινωνία μαζί τους περνάει σε άλλο επίπεδο και αυτό σε ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Τοξότης

Άλλαξε ριζικά προτεραιότητες και για να αντιληφθείς πραγματικά την αξία σου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές ανακατατάξεις σε ότι αφορά τις ηθικές του αξίες και το πώς αντιλαμβάνεσαι τις σχέσεις με τους άλλους.

Αιγόκερως

Σήμερα γεμίζεις δυναμισμό και την διάθεση να αναγεννηθείς αποβάλλοντας χαρακτηριστικά του εαυτού σου που δεν σε βοηθούν να εξελιχθείς στη ζωή σου. Προσοχή σε έντονη διάθεση εξουσίας και επιβολής που θα ενοχλήσει το περιβάλλον που κινείσαι.

Υδροχόος

Υδροχόε, η σημερινή μέρα φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος με έντονο τρόπο. Σου δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα ότι σε έχει πληγώσει και να αποβάλλεις από τη ζωή σου απωθημένα και ενοχές που λειτουργούσαν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου.

Ιχθύς

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κυνηγήσεις με πάθος και αισιοδοξία στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις στη ζωή σου. Πρόσωπα κύρους από το φιλικό περίγυρο θα σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια, κάτι που θα λειτουργήσει ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσένα.

 

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις