ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 26 Νοεμβρίου;

Κριός

Κριέ, η κοινωνική σου ζωή ανεβαίνει και αυτό σε βοηθά να προωθήσεις τις επιδιώξεις και τα σχέδιά σου. Η σύγχυση που πιθανά θα υπάρξει μετά το μεσημέρι θα προκαλέσει έντονη φλυαρία και περιττές αντιδικίες με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον. Άσε τις σημαντικές συζητήσεις για άλλη στιγμή.

Ταύρος

Ταύρε, σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις μεταμορφωτικές αλλαγές που θα επηρεάσουν σημαντικά τις σχέσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Γνώμονας σου είναι η μελλοντική σου εξέλιξη για αυτό και προσπαθείς να εμβαθύνεις περισσότερο από ποτέ σε αυτά που σε αναγεννούν και σε βοηθούν να αποβάλλεις από πάνω σου πιθανές προκαταλήψεις.

Δίδυμοι

Δίδυμε, νιώθεις έντονα την καχυποψία να κυριαρχεί και αυτό μπορεί να επηρεάσει τη συμπεριφορά σου και τις σχέσεις με πρόσωπα σημαντικά στο περιβάλλον σου. Φρόντισε να μην εκδηλώσεις με ορμή απωθημένα που θα αιφνιδιάσουν και θα απογοητεύσουν τους γύρω σου.

Καρκίνος

Καρκίνε, είναι χαρακτηριστική η ανάγκη σου για να επικρατήσει η αρμονία στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συμβιβασμούς και μεγάλο βαθμό ανοχής. Προσπάθησε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου καθώς μπορεί να προκαλέσει εντάσεις.

Λέων

Λέοντα, η καθημερινότητα σε προβληματίζει καθώς ανεβάζεις ρυθμούς προσπαθώντας να ανταποκριθείς στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Προσπάθησε βέβαια να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτά που κάνεις καθώς το μυαλό ταξιδεύει σε κόσμους μαγικούς και δεν βοηθά να είσαι πρακτικός και ρεαλιστής.

Παρθένος

Παρθένε, η ψυχολογία σου ανεβαίνει κατακόρυφα και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφήσεις πίσω ότι σε έχει προβληματίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μην χάσεις την ευκαιρία να δεχτείς αιφνιδιαστικές προσκλήσεις για διασκέδαση καθώς είναι βέβαιο ότι μπορείς να απολαύσεις την κάθε στιγμή με τα πρόσωπα που θα βρεθείς.

Ζυγός

Ζυγέ, έχεις την ευκαιρία να περάσεις την ημέρα σου με πρόσωπα της οικογένειας που μπορεί να δημιουργήσουν την αίσθηση της ασφάλειας που χρειάζεται στη ζωή σου. Προσοχή σε πιθανές συζητήσεις που μπορεί να προκαλέσουν κόντρες και να χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα δημιουργώντας εντάσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ, είναι σημαντικό να νιώσεις ότι μπορείς να επικοινωνήσεις με τα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου γιατί το κοντινό περιβάλλον παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο για εσένα. Οι απόψεις είναι διαφορετικές και αυτό θα πρέπει να γίνει σεβαστό από όλους για να μην υπάρξουν κόντρες.

Τοξότης

Τοξότη, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον ασφάλειας και σταθερότητας στη ζωή σου αλλάζοντας τα δεδομένα με δραματικό τρόπο. Βαθύτερα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες με πρόσωπα από το περιβάλλον σου, φρόντισε να μην είσαι αμετακίνητος στις απόψεις σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, θέλεις να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς αφού επιδιώκεις να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Προσπάθησε να μην μπεις σε διαδικασία συγκρούσεων σε συζητήσεις καθώς αυτό θα οδηγήσει στο να γίνεις υποκειμενικός και εγωκεντρικός δυσαρεστώντας τους γύρω σου

Υδροχόος

Υδροχόε, έχεις την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς έρχονται στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που θολώνουν τη σκέψη. Ο έντονος συναισθηματισμός δεν αφήνει περιθώρια για πρακτική και ρεαλιστική προσέγγιση στην καθημερινότητα, φρόντισε να συγκεντρωθείς σε ότι έχεις αναλάβει γιατί τα λάθη είναι πιθανά.

Ιχθύες

Ιχθύ, μην προσπαθήσεις να επιβάλλεις τα θέλω σου σε φιλικά πρόσωπα καθώς το πιθανότερο είναι να αντιδράσουν σπασμωδικά και να υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας. Προσπάθησε να συζητήσεις μαζί τους και να ακούσεις βαθύτερες σκέψεις και συναισθήματα που μπορεί να έχουν για εσένα και για τις σχέσεις σας.