ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα,23 Απριλίου;

Κριός

Σε έχει κυριεύσει μία επαναστατική διάθεση και γίνεσαι κάπως σκληρή με το ταίρι σου. Θα υπάρξουν ανατροπές στη δουλειά και αυτό σου προκαλεί εκνευρισμό.

Ταύρος

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, δεν φοβάσαι τα νέα ξεκινήματα. Κάνεις ριζικές αλλαγές παντού και αυτό σημαίνει ότι ίσως αλλάξεις σχέση ή δουλειά.

Δίδυμοι

Έρχονται τραύματα του παρελθόντος και σε αναστατώνουν. Μην αφήνεις επαγγελματικές εκκρεμότητες. Λύσεις υπάρχουν.

Καρκίνος

Έχεις περίεργη διάθεση και απομακρύνεις τον σύντροφό σου. Ίσως αναθεωρήσεις για κάποιες φιλίες ενώ θα υπάρξουν ανατροπές στα σχέδιά σου.

Λέων

Μπορεί να χάσεις κάποια άτομα από τη ζωή σου και να τα δεις να απομακρύνονται. Είναι πιθανές οι νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Δείξε το εργατικό σου πρόσωπο.

Παρθένος

Αλλάζουν ριζικά οι αντιλήψεις σου και αποκτάς μεγαλύτερη ελευθερία. Ίσως τρομάξει το ταίρι σου αλλά είναι για καλό. Μήπως ήρθε η ώρα να βρεις μία δουλειά που να σε γεμίζει περισσότερο;

Ζυγός

Ξεπέρασε τις παλιές φοβίες και ανασφάλειες και μην δημιουργείς προβλήματα στη σχέση χωρίς αιτία. Χαλάει η διάθεσή σου γιατί προκύπτουν εμπόδια στη δουλειά.

Σκορπιός

Αλλαγές στα πρόσωπα της ζωής σου. Άλλοι φεύγουν και άλλοι έρχονται. Σκέψου αν αξίζει τον κόπο να παραμείνεις στη σχέση σου. Συγκρούσεις στη δουλειά.

Τοξότης

Εντάσεις στην καθημερινότητα, αυστηρή κριτική και σκληρότητα. Προσπάθησε να μαλακώσεις τον τρόπο που εκφράζεσαι και κάνε υπομονή αν υπάρξουν αλλαγές στη δουλειά.

Αιγόκερως

Η σκληρή σου στάση προκαλεί αρνητικές αντιδράσεις και μπορεί να στοιχίσει ανθρώπους από τη ζωή σου. Επανεξέτασε τις προτεραιότητες στα οικονομικά.

Υδροχόος

Δείχνεις να απομακρύνεσαι από τα δικά σου πρόσωπα και αναθεωρείς για κάποιους. Θέσε τα δικά σου όρια στη δουλειά και ετοιμάσου για μία σειρά αλλαγών.

Ιχθύς

Καλείσαι να κλείσεις θέματα του παρελθόντος και αυτό σε κάνει πιο συναισθηματική. Πρόσεχε πώς μιλάς στο ταίρι σου γιατί το πληγώνεις. Θα υπάρξουν ανατροπές σε εμπορικές συμφωνίες.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις