ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 21 Ιουνίου;

Κριός

Σήμερα παίρνεις τις αποστάσεις σου από όλους γιατί η ψυχολογία σου έχει σκαμπανεβάσματα. Ώρα να βάλεις τη λογική να δουλέψει στα επαγγελματικά.

Ταύρος

Λύσε τυχόν παρεξηγήσεις με τους γύρω σου, αλλά σκέψου δύο φορές προτού μιλήσεις. Ένας νέος έρωτας έρχεται αλλά δεν πέφτεις με τα μούτρα. Μόνο έτσι θα καταλάβεις αν σου ταιριάζει.

Δίδυμοι

Νέα εποχή ξεκινάει για εσένα και όλα αλλάζουν. Είσαι ακόμα σε μία φάση αμφιβολιών αλλά κάνε λίγη υπομονή. Αλλάζει και ο τρόπος με τον οποίον ξοδεύεις τα λεφτά σου.

Καρκίνος

Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου σε ανασκουμπώνει. Νέα βήματα που σε φοβίζουν αλλά που τελικά θα κάνεις. Άσε στην άκρη την καχυποψία και ετοιμάσου να διαπρέψεις επαγγελματικά.

Λέων

Ξαναβρίσκεις τον δυναμισμό σου και αφήνεις πίσω σου το παρελθόν. Μόνο έτσι θα βάλεις γερά θεμέλια στη σχέση που έχεις τώρα. Τακτοποίησε επαγγελματικές εκκρεμότητες.

Παρθένος

Κάνεις ξεσκαρτάρισμα στις σχέσεις σου Παρθένε. Κρίνεις επίσης αν είναι η ώρα να συνεχίσεις με τον σύντροφό που ήδη έχεις. Θα υπάρξουν εμπόδια στη δουλειά.

Ζυγός

Βρες χρόνο για τη σχέση σου και μην ασχολείσαι μόνο με τη δουλειά. Αν και σε απασχολεί γιατί έρχονται νέες συμφέρουσες προτάσεις.

Σκορπιός

Ένας έρωτας έρχεται να ανατρέψει αυτά που πίστευες μέχρι τώρα. Αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεσαι για την οικογένειά σου και επικοινωνείς πολύ καλύτερα στη δουλειά.

Τοξότης

Παραλογίζεσαι ελαφρώς, σε ό,τι αφορά τη σχέση σου και δεν βλέπεις καθαρά. Θα ξεκαθαρίσουν οικονομικά ζητήματα, ειδικά αν ακούσεις τη διαίσθησή σου.

Αιγόκερως

Νέο κεφάλαιο στις προσωπικές σου σχέσεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει και χωρισμός. Αλλάζουν οι συνεργασίες αλλά όλα είναι για καλό.

Υδροχόος

Βάζεις τα όριά σου στη δουλειά αλλά αυξάνεται ο φόρτος. Η ρουτίνα έχει κουράσει τη σχέση, και μαζί κι εσένα.

Ιχθύς

Σε απασχολούν θέματα που αφορούν δημιουργικότητα και παιδιά γιατί έτσι ξεφεύγεις. Προσπαθείς να αποφασίσεις αν πρέπει να χωρίσεις ή να παραμείνεις στη σχέση.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις