ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 21 Οκτωβρίου;

Κριός

Κριέ, η μέρα χρήζει προσεκτικής διαχείρισης καθώς ο εκνευρισμός και οι ανατροπές μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Δείξε ψυχραιμία και ωριμότητα καθώς θα σε βοηθήσουν να δεις την όποια κατάσταση αντιμετωπίζεις ξεκάθαρα και ρεαλιστικά.

Ταύρος

Ταύρε, οι σχέσεις με το οικογενειακό περιβάλλον σε απασχολούν έντονα καθώς δεν αποκλείεται να έχουν επηρεαστεί από γεγονότα που έχουν δημιουργήσει νευρικότητα. Οι κόντρες δεν θα ωφελήσουν τις συζητήσεις και θα σε οδηγήσουν σε ρήξεις που τελικά θα σε πληγώσουν. Προσπάθησε να αποφύγεις κάθε ένταση.

Δίδυμοι

Δίδυμε, οι σχέσεις με τον κοντινό περίγυρό σου κλυδωνίζονται καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν. Εκφράζοντας επιθετικά πιθανά απωθημένα που έχεις δεν θα μπορέσεις να δικαιωθείς και να γίνουν κατανοητά τα συναισθήματά σου. Δείξε σύνεση και ωριμότητα.

Καρκίνος

Καρκίνε, επικεντρώνεσαι στις φιλικές σου σχέσεις και σε αυτά που προσφέρουν στη ζωή σου, όμως οι συζητήσεις μπορεί να εξελιχθούν σε κόντρες καθώς έρχονται στο προσκήνιο ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης που επηρεάζουν την κρίση σου. Είναι απαραίτητο να αποφύγεις τις προστριβές καθώς θα κοστίσουν σημαντικά στις σχέσεις και την ψυχολογία σου.

Λέων

Λέοντα, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες, όμως ο εκνευρισμός είναι έντονος και αυτό μπορεί να κοστίσει σε όλα τα επίπεδα. Δεν επιτρέπεις σε κανέναν να αντιληφθεί αυτό που νιώθεις καθώς δεν εκφράζεις πραγματικά αυτά που σκέφτεσαι, αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει περισσότερη ένταση.

Παρθένος

Παρθένε, η κυκλοθυμία και η εσωστρέφεια κάνουν την εμφάνισή τους καθώς εγκλωβίζεσαι σε σκέψεις και αναμνήσεις που είναι δυσάρεστες. Τα ξεσπάσματα σου μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τις σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος, γι’ αυτό δείξε αυτοσυγκράτηση.

Ζυγός

Ζυγέ, η ανασφάλεια και η καχυποψία κυριαρχούν σε σχέση με τα φιλικά πρόσωπα και αυτό μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την εξέλιξη των σχέσεών σου. Καλά θα κάνεις να μην ξεσπάς την ένταση που νιώθεις σε φίλους που σε έχουν στηρίξει καθώς η υπομονή και η κατανόηση στερεύει.

Σκορπιός

Σκορπιέ, αναστάτωση μπορεί να επικρατήσει στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου καθώς δείχνεις να μην μπορείς να διαχειριστείς πιθανές αλλαγές ή ξαφνικά γεγονότα που τις επηρεάζουν. Φρόντισε να μην εκδηλώσεις τον εκνευρισμό σου για να μπορέσεις να προσεγγίσεις την όποια κατάσταση σε απασχολεί με ψυχραιμία.

Τοξότης

Τοξότη, σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, όμως η ένταση και οι εμμονές σου δεν επιτρέπουν να χαλαρώσεις και να αντιμετωπίσεις τους γύρω σου με ηρεμία. Φρόντισε να απολαύσεις τις στιγμές μακριά από τον εκνευρισμό που θα οδηγήσει σε προβλήματα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η αναστάτωση που υπάρχει από το πρωί μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη συμπεριφορά σου απέναντι σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Η καχυποψία εκδηλώνεται με απότομο τρόπο και δεν αποκλείεται να θίξεις ή να πληγώσεις τους γύρω σου με τη σκληρότητα που εκφράζεσαι.

Υδροχόος

Υδροχόε, οι σχέσεις με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου σε απασχολούν σήμερα καθώς υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία και αυτό οδηγεί σε εκνευρισμό. Φρόντισε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να μπορέσεις να εκφράσεις ειλικρινώς και άμεσα αυτά που νιώθεις για να αντιληφθούν οι γύρω σου τι πραγματικά ζητάς από αυτούς.

Ιχθύες

Ιχθύ, το κοντινό σου περιβάλλον πρωταγωνιστεί και σε βοηθά να ξεφύγεις από πιθανές ανασφάλειες που νιώθεις καθώς επιδιώκει να επικοινωνήσει μαζί σου και να σε εκπλήξει ευχάριστα. Μην επιτρέψεις στην επικριτικότητα να επηρεάσει τη σχέση σου καθώς θα χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα και θα οδηγήσει σε προστριβές.