ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 2 Ιουλίου;

Κριός

Ξεκαθαρίζεις τα επαγγελματικά σου και βρίσκεις αφορμή να ξεσκάσεις με το ταίρι σου. Θα υπάρξουν σημαντικές προτάσεις από το εξωτερικό.

Ταύρος

Κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και οργανώνεις ταξίδια που είχες αφήσει στην άκρη. Μην επιστρέψεις σε πρώην. Θα αποδειχθεί μέγα λάθος.

Δίδυμοι

Προσπαθείς να βάλεις τα οικονομικά σου σε μία τάξη αλλά ένα νέο φλερτ απογειώνει τη διάθεσή σου. Το ένστικτο σε οδηγεί στη σωστή επαγγελματική επιλογή.

Καρκίνος

Μήνας για ξεκαθαρίσματα Καρκίνε. Βρίσκεις την ισορροπία αλλά προετοιμάσου και για πιθανές απογοητεύσεις. Πάρε πρωτοβουλίες στη δουλειά.

Λέων

Υπάρχει μπόλικη δουλειά και ανταγωνισμός. Εσύ επικεντρώσου στον στόχο σου. Το ερωτικό πάθος απογειώνεται και περνάς φίνα σήμερα.

Παρθένος

Αναθεωρείς στα ερωτικά σου και αλλάζει ο τρόπος που λειτουργείς. Μία νέα γνωριμία έρχεται να σε αναστατώσει, με την καλή έννοια.

Ζυγός

Κάνεις μία νέα αρχή σε ό,τι αφορά τα συγγενικά σου πρόσωπα. Ξεπερνάς τις εντάσεις στη σχέση σου και απολαμβάνεις τις στιγμές. Σε αφορούν θέματα εμπορίου.

Σκορπιός

Τώρα παίρνεις αποφάσεις για δικούς σου ανθρώπους και αποχωρίζεσαι εκείνους που δεν σου ταιριάζουν. Κλείσε οικονομικές εκκρεμότητες για να μην νιώθεις άγχος.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, ασχολείσαι με τη σχέση σου και βοηθάς τις συνεργασίες σου να εξελιχθούν. Προετοιμάσου για οικονομικά απρόοπτα.

Αιγόκερως

Ο Κρόνος επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιό σου και κάνεις παντού ξεκαθαρίσματα. Ζεις έντονα ρομαντικές στιγμές ενώ στη δουλειά πρέπει να λειτουργήσεις με απόλυτο ρεαλισμό.

Υδροχόος

Λύσε τα θέματα του παρελθόντος γιατί λειτουργούν επιβαρυντικά. Η μέρα ενδείκνυται για να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, ή να γνωρίσεις τον επόμενο.

Ιχθύς

Νέοι φίλοι έρχονται και παλιοί φεύγουν. Βγες απόψε με το ταίρι σου και διασκεδάστε με καλή παρέα. Ανταμείβεσαι στη δουλειά.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις