ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 19 Μαΐου;

Κριός

Κράτα χαμηλούς τόνους και μην προσπαθείς να επιβάλεις τη γνώμη σου. Θα υπάρξει μία νέα γνωριμία αλλά ένας φόβος σε κρατάει πίσω.

Ταύρος

Σε κατακλύζουν οι αναμνήσεις αλλά πρέπει να κοιτάξεις μπροστά και να απεγκλωβιστείς. Καλύτερα να μείνεις μακριά από πρώην.

Δίδυμοι

Έκρυθμη η κατάσταση στις φιλικές και ερωτικές σχέσεις. Μείνε μακριά από εντάσεις και κάνε focus στα επαγγελματικά σου. Άκου το ένστικτό σου.

Καρκίνος

Υπάρχει παντού μία γενική ένταση, αλλά μόνο εσύ μπορείς να καθοδηγήσεις τα πράγματα εκεί που θέλεις. Κράτα χαμηλούς τόνους και λύσε τα προβλήματα με διάλογο.

Λέων

Περνάς όμορφες στιγμές με τους δικούς σου αλλά αρπάζεσαι με το παραμικρό. Μην εκτονώνεσαι στο ταίρι σου. Οι πολλές υποχρεώσεις στη δουλειά αυξάνουν τη νευρικότητα.

Παρθένος

Μην σκέφτεσαι καχύποπτα και μην αφήσεις τη ζήλια να πάρει το πάνω χέρι. Δώσε μεγάλη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σου.

Ζυγός

Μην έρχεσαι σε κόντρα γιατί κινδυνεύεις να καταστρέψεις σημαντικές σχέσεις. Κράτα το μέτρο και στη δουλειά και μην χάνεις την ψυχραιμία σου για ψύλλου πήδημα.

Σκορπιός

Το πρόγραμμά σου είναι φορτωμένο και σου δημιουργεί πολλή ένταση. Δεν είναι καλή φάση για να φλερτάρεις και να έχει καρπούς.

Τοξότης

Αν και περνάς όμορφα με το ταίρι σου, δεν βοηθά ο γενικός εκνευρισμός. Οι ανασφάλειές σου θα έχουν παντού αρνητικό αντίκτυπο, εκτός να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Αιγόκερως

Θα προκύψουν οικογενειακές εντάσεις και η κρίση σου θολώνει. Μην νιώθεις καχυποψία απέναντι στο ταίρι σου και μην αμφιβάλεις για τη σχέση που έχετε.

Υδροχόος

Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα για τους άλλους. Πρόσεξε πώς μιλάς στο ταίρι σου και μην τον πληγώνεις. Προσοχή σε εμπορικές συμφωνίες.

Ιχθύς

Θέλεις να νιώσεις μεγαλύτερη σταθερότητα αλλά αμφιβάλεις και για τους άλλους. Δες τα πράγματα πιο αντικειμενικά και μην διώχνεις τον σύντροφό σου.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις