ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 18 Ιουνίου;

Κριός

Ξεκινούν τα προβλήματα επικοινωνίας αλλά η ερωτική σου σχέση είναι στα καλύτερά σου. Εκεί δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Μπορεί να πάρεις μπόνους στη δουλειά.

Ταύρος

Το παρελθόν σε ταράζει ψυχολογικά κι εσύ χρειάζεσαι ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Ξέχασέ τα όλα με έντονο πάθος και μία αισθησιακή βραδιά.

Δίδυμοι

Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσεκτικό χειρισμό. Αν είσαι single, μία επιστροφή από το παρελθόν θα είναι για καλό. Αξιοποίησε επιχειρηματικές ευκαιρίες που προκύπτουν.

Καρκίνος

Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σου, μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις στον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους. Πάρε πρωτοβουλίες στη δουλειά και κινήσου δυναμικά.

Λέων

Δεν μπορείς να δεις τα πράγματα αντικειμενικά, οπότε χρειάζεται να πάρεις αποστάσεις. Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου και κάνε time out από την πολλή δουλειά.

Παρθένος

Δημιουργούνται παρανοήσεις με φίλους αλλά εσύ δεν χάνεις το κέφι σου. Απολαμβάνεις τη ζωή κι ας υπάρχουν εμπόδια στη δουλειά.

Ζυγός

Τα αισθηματικά σου είναι σε εξαιρετική φάση. Υπάρχει όμως πρόβλημα στο πώς επικοινωνείς τις σκέψεις σου και οδηγείσαι σε συγκρούσεις.

Σκορπιός

Προσπάθησε να συγκεντρωθείς περισσότερο στα ζητήματα της καθημερινότητας και να αξιοποιήσεις νέες επαγγελματικές προτάσεις. Το πάθος στη σχέση λειτουργεί ως αντίβαρο.

Τοξότης

Σε πιάνουν οι ανασφάλειες και οι φοβίες σου. Παρόλα αυτά, η σχέση σου σταθεροποιείται ακόμα περισσότερο και σε γεμίζει ελπίδες. Δείξε το πόσο εργατική είσαι.

Αιγόκερως

Γεμίζεις με αμφιβολίες, αλλά με λίγη ενδοσκόπηση θα βρεις την απάντηση. Πρόσεξε πώς επικοινωνείς τις σκέψεις σου στη δουλειά, αλλά και στα προσωπικά.

Υδροχόος

Υπάρχει πολύ άγχος και δουλειά, αλλά το ένστικτό σου θα σε καθοδηγήσει σωστά. Κλείσε ερωτικά ζητήματα του παρελθόντος.

Ιχθύς

Θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα στη ζωή σου και να πάρεις μεγάλες αποφάσεις. Απόλαυσε τη σημερινή μέρα και μην φορτώνεις το μυαλό σου με αναλύσεις.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις