ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 15 Οκτωβρίου;

Κριός

Κριέ, η ένταση που νιώθεις τις πρωινές ώρες μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις φιλικές σου σχέσεις καθώς η ανασφάλεια σε κυριεύει. Δείξε ψυχραιμία και δεν θα χάσεις καθώς αργότερα η διάθεσή σου ισορροπεί και σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές δείχνοντας κατανόηση στα πρόσωπα που έχεις γύρω σου.

Ταύρος

Ταύρε, επικεντρώνεσαι μέσα στην ημέρα στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να νιώσεις ότι είσαι ασφαλής. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να γίνουν πληγές που θα σε οδηγήσουν στο να γίνεις απόλυτος και συγκρουσιακός μαζί τους.

Δίδυμοι

Δίδυμε, ο έντονος συναισθηματισμός και η διάθεση για απομόνωση μπορεί να κυριαρχεί και να σου δημιουργεί κυκλοθυμία και μελαγχολία. Φρόντισε να ξεφύγεις από ό,τι σε πονάει και να ασχοληθείς με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα που μπορούν να σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν με αισιοδοξία.

Καρκίνος

Καρκίνε, οι φιλικές σου σχέσεις μπορεί να σε προβληματίζουν καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και καχυποψία που θα εγείρουν ζητήματα εμπιστοσύνης. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τα νεύρα σου καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις λάθη που αργότερα θα σου στοιχίσουν.

Λέων

Λέοντα, ένταση μπορεί να υπάρξει με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς δείχνεις έντονο εκνευρισμό και αυτός δεν αφήνει περιθώρια για ψύχραιμη σκέψη. Κέρδισε χρόνο μακριά από τις συγκρούσεις και αξιοποίησε την έντονη διαίσθησή σου για να αντιληφθείς τι πραγματικά θέλουν οι άλλοι από εσένα.

Παρθένος

Παρθένε, η αισιοδοξία που σε διακατέχει σε βοηθά να στραφείς σε επιμορφωτικά ζητήματα καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να παρακολουθήσεις σεμινάρια που ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Η ανάγκη να καλλιεργήσεις το πνεύμα είναι αυτή που σε καθοδηγεί στις επόμενες κινήσεις σου.

Ζυγός

Ζυγέ, επιδιώκεις να απομακρυνθείς από τα πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν καθώς οι φόβοι κάνουν την εμφάνισή τους και δεν είναι εύκολο να τους διαχειριστείς. Φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό που μπορεί να οδηγήσει σε ένταση και συγκρούσεις που θα έχουν ανυπολόγιστες επιπτώσεις για εσένα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, κυριαρχεί η ανάγκη να κρατήσεις ισορροπίες με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αποφύγεις τις περιττές εντάσεις. Καλά θα κάνεις να αξιοποιήσεις μετά το μεσημέρι την ευχάριστη ατμόσφαιρα που επικρατεί για να δείξεις συναισθήματα και να λύσεις παρεξηγήσεις με πρόσωπα της οικογένειας.

Τοξότης

Τοξότη, η καθημερινότητα μπορεί να σου δημιουργεί άγχος καθώς έχεις έντονα την επιθυμία για δράση και διασκέδαση, κάτι που δεν είναι εύκολο κάτω από αυτές τις συνθήκες. Καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, διαφορετικά θα σε οδηγήσουν σε εντάσεις που είναι ανώφελες και θα επηρεάσουν τις καθημερινές συναναστροφές σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, έχεις την ευκαιρία να βιώσεις μοναδικά συναισθήματα και να επικεντρωθείς σε ταλέντα που θέλεις να αναδείξεις αρκεί να αφήσεις το έλλειμμα αυτοπεποίθησης στην άκρη που σου δημιουργεί εκνευρισμό και δεν επιτρέπει να πιστέψεις στον εαυτό σου και σε αυτά που μπορείς να καταφέρεις.

Υδροχόος

Υδροχόε, η ανάγκη να στραφείς στην οικογένεια είναι διάχυτη όμως δεν αποκλείεται τις πρωινές ώρες να δείξεις έντονο εκνευρισμό και να μπεις αντιπαραθέσεις. Καλά θα κάνεις να τις αποφύγεις καθώς μετά το μεσημέρι ισορροπίες ψυχολογικά και μπορείς να δεις την όποια κατάσταση από τη θετική της σκοπιά.

Ιχθύες

Ιχθύ, η ανάγκη να βρεθείς με την οικογένεια είναι κυρίαρχη και μπορεί να οδηγήσει στο να λυθούν ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλανίζουν. Το να μείνεις πεισματικά κολλημένος στις απόψεις σου δεν θα βοηθήσει στον διάλογο, παρά θα δημιουργήσει προβλήματα και εντάσεις.