ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 13 Ιουνίου;

Κριός

Έχεις μία μελαγχολία που δυσκολεύει την καθημερινότητά σου αλλά όλα ξεπερνιούνται με λίγη ρομαντική ατμόσφαιρα. Άσε τις σοβαρές αποφάσεις για άλλη μέρα.

Ταύρος

Περνάς χρόνο με φίλους, αλλά προσοχή, γιατί δεν έχουν όλοι την ίδια αξία στη ζωή σου. Μία νέα γνωριμία έρχεται αλλά δώσε λίγο χρόνο μέχρι να σιγουρευτείς.

Δίδυμοι

Σε έχουν πιάσει οι συναισθηματισμοί σου και δεν μπορείς να λειτουργήσεις νηφάλια. Μία νέα γνωριμία μάλλον δεν είναι αυτό που θα ήθελες.

Καρκίνος

Εξαιρετική μέρα για τα ερωτικά και τα κοινωνικά σου, αλλά γενικά μην πεις πολλά και εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Θέσε ρεαλιστικούς στόχους στα επαγγελματικά.

Λέων

Νιώθεις μία καχυποψία και είσαι έτοιμη για καυγάδες. Μην αφήσεις τη ζήλια να κάνεις κακό στη σχέση σου και μην υπογράψεις σήμερα συμφωνίες.

Παρθένος

Χάνεις το μέτρο σήμερα και μαζί και το δίκιο σου. Υπάρχει μεγάλη έντονη στη σχέση σου και κανένας από τους δύο δεν μπορεί να σκεφτεί με ψυχραιμία.

Ζυγός

Βάλε σε μία τάξη το πρόγραμμά σου και μην το φορτώνεις με υποχρεώσεις. Δώσε τόπο στην οργή και μην κολλάς σε λεπτομέρειες στη σχέση σου.

Σκορπιός

Το γλεντάς σήμερα αλλά προσοχή σε υπερβολές. Έχεις δημιουργικές ιδέες και πρέπει να τις εκμεταλλευτείς σε ό,τι αφορά τη δουλειά σου.

Τοξότης

Οι οικογενειακές αναμνήσεις σε ρίχνουν ψυχολογικά αλλά ένα ρομαντικό ραντεβού θα σε κάνει να σκεφτείς πιο θετικά. Είσαι σε επαγγελματικό δίλημμα.

Αιγόκερως

Μην δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις. Οργάνωσε μία μικρή απόδραση και άσε τα πρακτικά προβλήματα για αργότερα.

Υδροχόος

Νιώθεις περίεργα και αντιδράς έντονα όταν σου λένε κάτι με το οποίο διαφωνείς. Δεν είναι καλή μέρα για φλερτ και γνωριμίες. Αλλά ούτε και για οικονομικές συμφωνίες.

Ιχθύς

Αντιδράς σπασμωδικά και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με αγαπημένους σου. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις στη δουλειά, γιατί μπορεί να μην είναι αυτό που περίμενες.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις