ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 12 Δεκεμβρίου;

Κριός

Κριέ, η μέρα σου δίνει ώθηση για να εκδηλώσεις με αμεσότητα ανάγκες και επιθυμίες που έχεις. Το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε επικοινωνιακό επίπεδο με πρόσωπα της οικογένειας που καλό είναι να αποφύγεις.

Ταύρος

Ταύρε, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να εκφράσεις ό,τι σε προβλημάτισε το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο κοντινό σου περιβάλλον. Επιδιώκεις να απομονωθείς από τον ευρύτερο περίγυρο απολαμβάνοντας τη μοναξιά και τις σκέψεις σου.

Δίδυμοι

Δίδυμε, έχεις τη δυνατότητα να βάλεις σε εφαρμογή οικονομικά σχέδια που μπορεί να είχαν παγώσει την προηγούμενη χρονική περίοδο. Το απόγευμα σε οδηγεί σε φιλικές παρέες που μπορείς να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις με μεγάλη ευκολία.

Καρκίνος

Καρκίνε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου στο επαγγελματικό πεδίο καθώς αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις στην καριέρα σου. Το απόγευμα δεν βοηθά να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι σε πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, κάτι που είναι αρκετό για να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Λέων

Λέοντα, η μέρα απογειώνει την ψυχολογία σου καθώς νιώθεις ότι η αισιοδοξία κυριαρχεί και τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει ώστε να πετύχεις τα σχέδιά σου. Το απόγευμα φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάσουν σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος.

Παρθένος

Παρθένε, αυξάνονται κατακόρυφα η ένταση, οι ανασφάλειες και το άγχος. Το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις στο ταίρι σου λόγω έντονης καχυποψίας.

Ζυγός

Ζυγέ, στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και πώς μπορείς να τις ισορροπήσεις. Το απόγευμα δημιουργεί εκνευρισμό που μπορεί να επηρεάσει τόσο τις συνεργασίες σου όσο και την προσωπική ζωή σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ, επικεντρώνεται κυρίως σε καθημερινά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα ενισχύει το άγχος και την ένταση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και είναι σημαντικά για εσένα.

Τοξότης

Τοξότη, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με το ταίρι σου δημιουργώντας το ιδανικό πλαίσιο για δύο. Το απόγευμα ενισχύει τις αμφιβολίες και την καχυποψία και μπορεί να οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, επικεντρώνεσαι κυρίως σε οικογενειακά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν. Το απόγευμα δεν σε διευκολύνει να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι με ακρίβεια. Προσοχή γιατί η ένταση και οι συγκρούσεις καραδοκούν.

Υδροχόος

Υδροχόε, έχεις τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του στενού σου περίγυρου, κάτι που σε βοηθά να χαλαρώσεις. Το απόγευμα μπορεί να σε ωθήσει να γίνεις επικριτικός και συγκρουσιακός δημιουργώντας προβλήματα στους γύρω σου.

Ιχθύες

Ιχθύ, σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα να εκφράσεις στο ταίρι σου αυτά που θέλεις να αλλάξουν στην προσωπική σας ζωή. Το απόγευμα επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα που καλείσαι να κλείσεις για να απαλλαγείς από το άγχος

 

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.