ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 1 Νοεμβρίου;

Κριός

Κριέ, δεν είναι εύκολο να είσαι εγκρατής και να δείξεις αυτοκυριαρχία κάτι που επηρεάζει σημαντικά τις φιλικές σου σχέσεις. Η επιθετικότητα που σε διακρίνει μπορεί να οδηγήσει σε λάθος κουβέντες που θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις και θα επηρεάσουν αρνητικά τις συναναστροφές σου

Ταύρος

Ταύρε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, καθώς δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε σχέδια που μπορεί να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να νιώσεις ασφαλής και να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Δίδυμοι

Δίδυμε, οι ανησυχίες δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά πώς πρέπει να χειριστείς τις οποίες υπόθεσης μπορεί να σε προβληματίζουν και αυτό μπορεί να γίνει αφορμή για κόντρες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Οι συγκρούσεις θα είναι σφοδρές αν δεν καταφέρεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου.

Καρκίνος

Αμφιβάλλεις για τα πρόσωπα που βρίσκονται στο πλευρό σου και ιδιαίτερα για φίλους που μπορεί να μην συμφωνείς με τις κινήσεις τους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονο εκνευρισμό ιδιαίτερα συγκρουσιακές καταστάσεις που θα δονήσουν για τα καλά τις φιλίες σου.

Λέων

Λέων, ένταση κυριαρχεί σε όλο το φάσμα των σχέσεων σου καθώς δεν δείχνεις την απαιτούμενη ψυχραιμία επηρεάζοντας αρνητικά την επικοινωνία και τη συνεννόηση. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις καθώς το πιθανότερο είναι να συγκρουστείς μετωπικά με όποιον επιχειρήσει να διαφωνήσει μαζί σου.

Παρθένος

Η ένταση που επικρατεί με πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού και συγγενικού του περιβάλλοντος δεν θα βοηθήσει να επικοινωνήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι απαραίτητο να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο στις σχέσεις σας.

Ζυγός

Η καχυποψία κυριαρχεί και δεν αφήνει περιθώριο για να επικρατήσει ηρεμία σε οικογενειακό επίπεδο. Οι αμφιβολίες που εκδηλώνονται δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα ποια πρόσωπα πραγματικά ενδιαφέρονται για εσένα και ποια είναι αυτά που πρέπει να προσέξεις λόγω της περίεργης συμπεριφοράς τους.

Σκορπιός

Οι αντιδράσεις σου θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς μπορείς να γίνεις εξαιρετικά απότομος και συγκρουσιακός. Καλά θα κάνεις να είσαι διαλλακτικός και πρόθυμος να ακούσει τις διαφορετικές απόψεις καθώς αυτό θα είναι το κλειδί για να αποφύγεις τις εντάσεις.

Τοξότης

Η επικριτική σου διάθεση θα κουράσει τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και θα οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις αν δεν καταφέρεις να διαχειριστείς τα νεύρα σου. Η κατανόηση και η υπομονή είναι το φάρμακο στην καθημερινότητα και στις πολλές υποχρεώσεις που μπορεί να σε γεμίζουν άγχος.

Αιγόκερως

Η απολυτότητα και ο εκνευρισμός που επιδεικνύεις παίζουν αρνητικό ρόλο στην επικοινωνία με πρόσωπα σημαντικά για εσένα καθώς βάζουν εμπόδια στην μεταξύ σας συνεννόηση. Το να είσαι δεκτικός θα βοηθήσει στο να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες και να επικρατήσει ηρεμία.

Υδροχόος

Οι διαφωνίες με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος μπορεί να σε προβληματίσουν και να σε οδηγήσουν στο να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός και επιθετικός στη συμπεριφορά σου. Αυτό θα έχει συνέπειες και είναι προτιμότερο να τη σκεφτείς πριν μπεις σε διαδικασία συγκρούσεων.

Ιχθύες

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να συζητήσεις με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος για ζητήματα που πιθανά εκκρεμούν και μπορεί να σε έχουν πληγώσει. Η κατανόηση από την πλευρά σου υπάρχει, παράλληλα όμως υπάρχει και κυκλοθυμία που δεν βοηθάει στην ομαλή εξέλιξη της επικοινωνίας.