ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 8 Οκτωβρίου.

Κριός

Κριέ, ο δυναμισμός και το συναίσθημα εναρμονίζονται και μπορεί να σε οδηγήσουν σε σημαντικές πρωτοβουλίες που θα ικανοποιήσουν το περιβάλλον σου. Απολαμβάνεις την επαφή με τους φίλους σου και είναι αυτοί που μπορεί να σε οδηγήσουν σε νέα πράγματα στη ζωή σου.

Ταύρος

Ταύρε, ο δυναμισμός και η ψυχραιμία που σε διακρίνει σε βοηθούν να κλείσεις θέματα του παρελθόντος με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Λογική και ευαισθησία εναρμονίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σε βοηθούν να σταθείς στα πόδια σου και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η επικοινωνία με το ευρύτερο περιβάλλον είναι αυτή που σε βοηθά να κρατήσεις την ψυχολογία σου στα ύψη και να ικανοποιήσεις την περιέργειά σου για νέα πνευματικά ενδιαφέροντα. Σε αυτό σε ακολουθούν και φιλικά πρόσωπα που βρίσκεις ότι μπορούν να αντιληφθούν άμεσα τον τρόπο που σκέφτεσαι.

Καρκίνος

Καρκίνε, σου δίνεται η ευκαιρία να ισορροπήσεις ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Βρίσκεις τη δύναμη να προχωρήσεις μακριά από ό,τι σε προβληματίζει. Αυτό λειτουργεί ευεργετικά και στις σχέσεις με τα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σου.

Λέων

Λέων, επιδιώκεις να είσαι αρεστός στους γύρω σου καθώς σε ενδιαφέρει έντονα η γνώμη τους για εσένα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι χάνεις την προσωπικότητά σου καθώς έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να εντυπωσιάσεις τους πάντες με τη χαρά και την παιδικότητα που εκφράζεις.

Παρθένος

Παρθένε, βρίσκεις την ισορροπία για να αντιμετωπίσεις καθημερινές αγγαρείες που μπορεί να σου δημιουργήσουν ένταση. Κινείσαι ενστικτωδώς προς τις λύσεις που θεωρείς ότι είναι οι καλύτερες. Να είσαι βέβαιος ότι εμπιστευόμενος τη διαίσθησή σου μόνο κερδισμένος θα είσαι.

Ζυγός

Ζυγέ, απολαμβάνεις τον χρόνο που περνάς με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς νιώθεις αποδεκτός από τους γύρω σου και αυτό είναι σημαντικό για εσένα. Η προσωπικότητά σου λάμπει και αυτό σε βοηθά να τραβήξεις την προσοχή και να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Σκορπιός

Σκορπιέ, αξιοποίησε την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την οικογένεια καθώς έχει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για να πάρει τις αποφάσεις που θα δώσουν διέξοδο σε δύσκολες καταστάσεις. Αυτό θα βοηθήσει να εξομαλυνθεί και η ατμόσφαιρα στο οικείο περιβάλλον.

Τοξότης

Τοξότη, η καλή σου διάθεση σε ωθεί να παίξεις σημαντικό ρόλο στο κοντινό περιβάλλον καθώς γεμίζεις με χαρά και αισιοδοξία τους γύρω σου. Είναι γεγονός ότι τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο σε πιθανές επιδιώξεις θα μπορεί να έχεις και αφορούν στην εκπαίδευση.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, είναι σημαντικό ότι καταφέρνεις να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου και βρίσκεις την αυτοεκτίμησή σου. Δημιούργησε στιγμές με τους γύρω σου όπου θα απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής καθώς η σημερινή ημέρα είναι ιδανική.

Υδροχόος

Υδροχόε, έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το περιβάλλον σου με άμεσο και ευθύ τρόπο. Να είσαι βέβαιος ότι θα μπορέσουν να αντιληφθούν τι είναι αυτό που έχεις ανάγκη χωρίς να προκαλέσεις ένταση καθώς αναζητάς να βρεις ισορροπίες και όχι να δημιουργήσεις προστριβές.

Ιχθύες

Ιχθύ, αυτό που σε ικανοποιεί ιδιαίτερα είναι να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να περάσεις όμορφα με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Η ημέρα άλλωστε είναι ιδανική για να ευχαριστηθείς την παρέα των κοντινών σου ανθρώπων καθώς το κέφι δεν λείπει.