ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 5 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Κριέ, η καλή διάθεση σου επιτρέπει να βρεθείς με δικούς σου ανθρώπους κυρίως του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος που είχες καιρό να δεις. Η ανάγκη για επικοινωνία μπορεί να φέρει και συζητήσεις πραγματικού ενδιαφέροντος που σε ικανοποιούν. Η έντονη ευαισθησία το βράδυ αλλάζει τη διάθεσή σου.

Ταύρος

Ταύρε, πιθανό είναι να σε κυριεύσουν φόβοι και ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια και σου δημιουργούν εκνευρισμό. Φρόντισε να χειραγωγήσεις την όποια νευρικότητα γιατί δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω σου. Η καχυποψία εντείνεται στο μέγιστο και δημιουργεί προβλήματα.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η έντονη κοινωνική διάθεση που σε διακατέχει σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις τις παρέες και την εξωστρέφεια ανταλλάσσοντας απόψεις καθώς διεκδικείς την αποδοχή των γύρω σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πολλούς που για να σε κολακεύσουν μπορούν να πουν πράγματα που δεν υφίστανται επιδιώκοντας να σε ξεγελάσουν.

Καρκίνος

Καρκίνε, έχεις ρίξει όλο σου το βάρος στο να τακτοποιήσεις ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Γκρινιάζεις και επικρίνεις τους γύρω σου με μεγάλη ευκολία κάτι που ενοχλεί σημαντικά και επηρεάζει τις σχέσεις με το περιβάλλον σου.

Λέων

Λέοντα, μην χάσεις την ευκαιρία σήμερα να περάσεις όμορφα με όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς φαίνεται ότι η καλή σου διάθεση θα σε οδηγήσει στο να δρομολογήσεις την κατάλληλη έξοδο για εσένα. Η ανάγκη να τραβήξεις την προσοχή μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και τελικά να ενοχλήσει τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

Παρθένος

Παρθένε, απολαμβάνεις τις οικογενειακές στιγμές και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις ευκαιρία να βρεθείς με δικά σου πρόσωπα και να νιώσεις ζεστασιά και σταθερότητα δίπλα τους. Προσοχή δείξε στην έντονη κυκλοθυμία και στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος αντιδράσεις που θα παρεξηγηθούν.

Ζυγός

Ζυγέ, το βέβαιο είναι ότι θα προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις με όποιο τρόπο μπορείς με πρόσωπα από το στενό σου περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανταλλάξεις απόψεις για πιθανά θέματα που σε απασχολούν. Η κοινωνική σου ζωή παίρνει τα πάνω της και οι προτάσεις μπορεί να είναι πολλές.

Σκορπιός

Σκορπιέ, οι ανασφάλειές σου μπορεί να κυριαρχήσουν στην ημέρα και να δημιουργήσουν την ανάγκη να απομακρυνθείς από την έντονη κοινωνική ζωή και τις πολλές επαφές. Προσοχή ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες γιατί η σκέψη θολώνει λόγω λανθασμένων υποθέσεων που τελικά μπορεί να οδηγήσουν στην πλήρη απογοήτευση.

Τοξότης

Τοξότη, νιώθεις ότι ήρθε η σειρά σου να πρωταγωνιστήσεις εκδηλώνοντας άμεσα τον δυναμισμό και το ταπεραμέντο σου. Φρόντισε βέβαια να κρατήσεις το μέτρο γιατί είτε ο εκνευρισμός είτε η λανθασμένη σκέψη για κάποια πράγματα μπορεί να οδηγήσουν σε καταστάσεις που θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η εσωστρέφεια κυριαρχεί και δημιουργεί ένα θολό τοπίο τόσο σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά σου όσο και σε ό,τι αφορά τις σκέψεις που μπορεί να τριβελίζουν το μυαλό σου. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις κατάματα πιθανές ανασφάλειες και απωθημένα που μόνο προβλήματα σου δημιουργούν.

Υδροχόος

Υδροχόε, το να συναναστραφείς με φιλικά πρόσωπα είναι το βασικό για εσένα σήμερα και σε βοηθά να δεις τη ζωή μέσα από ένα αισιόδοξο πρίσμα που έχεις ανάγκη. Καλά θα κάνεις βέβαια να δείξεις προσοχή σε πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται πολλά σε ό,τι αφορά τους στόχους σου και το πιθανότερο είναι να σε εξαπατήσουν.

Ιχθύες

Ιχθύες, οι κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να σε απασχολούν και να χρειάζεται να παρευρεθείς πιθανά αρχικά να σου δημιουργούν ένταση και τη διάθεση να απέχεις. Καλά θα κάνεις να αρπάξεις την ευκαιρία και να βγεις, φρόντισε βέβαια να μην δώσεις υποσχέσεις ή να μην εμπιστευτείς πρόσωπα που τελικά θα σε πληγώσουν.