ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 10 Oκτωβρίου;

Κριός

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Αρχίζει μία περίοδος επαναπροσδιορισμού και αξιοποίησης που μπορεί να αποδώσει σημαντικά ψυχολογικά οφέλη. Προσοχή στο πείσμα που μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές.

Ταύρος

Ταύρε, ο έντονος συναισθηματισμός που σε διακατέχει μπορεί να οδηγήσει σε απομάκρυνση και εσωστρέφεια. Μην επιτρέψεις στα τραύματα του παρελθόντος να κυριαρχήσουν στη διάθεσή σου. Μπορείς να βρεις τη δύναμη να αφήσεις πίσω ό,τι σε έχει πληγώσει βαθιά αναγνωρίζοντας τα μαθήματα που σου έδωσε.

Δίδυμοι

Δίδυμε, από σήμερα αρχίζει μία περίοδος για εσένα που την χαρακτηρίζει η εσωστρέφεια. Προσπάθησε να μην επιτρέψεις σε τραύματα του παρελθόντος να επηρεάσουν την κρίση σου καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς λόγω του έντονου συναισθηματισμού που σε διακρίνει σε λάθος επιλογές.

Καρκίνος

Καρκίνε, το επόμενο διάστημα για εσένα είναι σημαντικό να επικεντρωθείς στα φιλικά πρόσωπα. Απολαμβάνεις την ανταλλαγή απόψεων και την κατάθεση νέων και πρωτοπόρων ιδεών που μπορεί να οδηγήσουν στο να δημιουργήσεις νέους στόχους και φιλοδοξίες που σε ελκύουν.

Λέων

Λέοντα, το επόμενο χρονικό διάστημα πιθανά να ασχοληθείς με την προσωπική σου προβολή και εικόνα που επηρεάζει την άποψη του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος. Οι προσωπικές σου επιδιώξεις έρχονται στο προσκήνιο, προσοχή καθώς μπορείς να γίνεις σκληρός αρκεί να επιτύχεις τον στόχο σου.

Παρθένος

Παρθένε, από σήμερα ανεβαίνει κατακόρυφα η διάθεσή σου. Ήρθε η κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείς με πνευματικά ενδιαφέροντα που ανοίγουν τους ορίζοντές σου. Οι επαφές με πρόσωπα του εξωτερικού σε χαροποιούν ιδιαίτερα και δημιουργούν προϋποθέσεις για σχέδια και συνεργασίες.

Ζυγός

Ζυγέ, η μέρα σε ωθεί για να έρθεις σε επαφή με τις ανασφάλειές σου. Καλείσαι να αντιμετωπίσεις κομμάτια του εαυτού που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς, όμως είναι απαραίτητο καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ότι σε φοβίζει και σου προκαλεί νευρικότητα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θέλεις να είσαι αρεστός και αποδεκτός από τα πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Προσοχή καθώς στην ανάγκη για ισορροπία συμβιβάζεσαι με καταστάσεις που δεν σου κάνουν.

Τοξότης

Τοξότη, το επόμενο χρονικό διάστημα επικεντρώνεσαι στην καθημερινότητα και στο πως θα μπορέσεις να ανταποκριθείς στο απαιτητικό πρόγραμμά σου. Προσοχή στο άγχος καθώς θα σε ωθήσει στην επικριτικότητα και αυτό είναι αρκετό για να ενοχλήσει το περιβάλλον σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, νιώθεις ότι μπορείς με ευκολία να εκφράσεις την παιδικότητα που επιμελώς κρύβεις. Η δημιουργία και η τέχνη σε αφορούν άμεσα καθώς μέσα από αυτές μπορείς να εκφράσεις κρυφές πτυχές του εαυτού σου που ψάχνουν εναγωνίως τρόπο για να βγουν στην επιφάνεια.

Υδροχόος

Υδροχόε, επικεντρώνεσαι κυρίως στο οικογενειακό περιβάλλον. Είναι δεδομένο ότι το επόμενο διάστημα θα επιδιώξεις να βρίσκεσαι με οικεία πρόσωπα που δημιουργούν πλαίσιο σταθερότητας και ασφάλειας για εσένα. Προσοχή στην κυκλοθυμία και την έντονη εσωστρέφεια.

Ιχθύς

Ιχθύ, οι υλικές και οι συναισθηματικές σου ανάγκες βρίσκονται στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώθεις ότι αξίζεις. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσεις τα απαραίτητα βήματα δίνοντας λύσεις που θα σε βοηθήσουν να αναγνωρίσεις τον εαυτό σου τις δυνατότητες που έχεις.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις