ΥΓΕΙΑ
SPONSORED

Μπουκωμένη μύτη την άνοιξη; Το πιο αποτελεσματικό μυστικό για να ξενοιάσεις

«Μπανώλη, μπου δίνεις το κρεμμύδι σε μπαρακαλώ»; Μαζί με την άνοιξη, κάθε χρόνο καλωσορίζω τους δίφθογγους. Αλλά χωρίς να το θέλω. Ακούγομαι ξαφνικά σαν τη Μόνικα Γκέλερ που, όταν είχε αρρωστήσει, αρνιόταν να δεχτεί ότι είναι μπουκωμένη και ακούγεται σαν να μιλάει με τη μύτη. Κάθε χρόνο τα ίδια. Εγώ το έχω δεχτεί γιατί μου συμβαίνει από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, αλλά, για να είμαι ειλικρινής, έχω κουραστεί με αυτήν την κατάσταση.

 

Τα φετινά δεδομένα δεν μου επιτρέπουν να χαρώ την άνοιξη όπως ήλπιζα. Δεν θα δραπετεύσω σε κάποιο νησί για να περάσω ένα όμορφα Πάσχα. Οι περίπατοί μου περιορίζονται εδώ γύρω στην περιοχή που μένω. Αλλά τα φυτά στο μπαλκόνι μου αρκούν για να μου προκαλέσουν μπουκωμένη μύτη. Ή τα δέντρα που συναντώ μέχρι να φτάσω στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς. Και να σκεφτείς ότι εγώ ανήκω σε αυτές τις ήπιες περιπτώσεις που έχουν ένα απλό μπούκωμα (που συνοδεύεται πάντα από απανωτά φτερνίσματα). Δεν έχω δηλαδή μάτια που δακρύζουν ούτε ιδιαίτερη καταρροή. Παρ’ όλα αυτά, δυσκολεύομαι πολύ να κοιμηθώ και να απολαύσω το φαγητό που τρώω.

Ωστόσο, έχω συνδέσει τα ανθισμένα λουλούδια και τη λιακάδα με το μπούκωμα της μύτης μου και το έχω αποδεχθεί ως κομμάτι της δικής μου πραγματικότητας. Μέχρι τώρα τουλάχιστον. Μέχρι που δοκίμασα το EZIXIN , το ρινικό αποσυμφορητικό που δρα άμεσα και δεν έχει κορτιζόνη. Σε γενικές γραμμές, δεν παίρνω φάρμακα πολύ εύκολα, εκτός αν είναι απαραίτητο. Σε αυτή την περίπτωση επιλέγω συνήθως ήπια φάρμακα που δεν επηρεάζουν την καθημερινότητά μου και απλώς με κάνουν να νιώθω καλύτερα. Για την ακρίβεια, επέλεξα το EZIXIN γιατί με έπεισε για αυτούς ακριβώς τους λόγους.

Αίσθηση φρεσκάδας

Το EZIXIN περιέχει την ουσία οξυμεταζολίνη, που είναι γνωστή για την αγγειοσυσταλτική της δράση και αιθέρια έλαια ευκαλύπτου και μέντας που σου δίνουν αυτόματα την αίσθηση της φρεσκάδας και αποσυμφόρησης. Είναι οξύμωρο, αν σκεφτείς ότι η φύση μου προκαλεί μπουκωμένη μύτη. Από εμένα είναι ναι.

Καλύπτει όλες τις περιπτώσεις

Όπως είπα και πριν, εγώ ανήκω στις ήπιες περιπτώσεις που έχουν απλά μπουκωμένη μύτη. Το EZIXIN όμως αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα συμπτώματα της ρινικής συμφόρησης που οφείλονται είτε σε χρόνιες ρινίτιδες είτε σε οξείες, όπως το συνάχι. Καλύπτει επίσης περιπτώσεις, όπως η ρινοφαρυγγίτιδα και παραρρινοκολπίτιδα. Και είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των 7 ετών.

Δύο φορές την ημέρα (τον γιατρό τον κάνουν πέρα)

Η δράση του είναι άμεση και διαρκεί 12 ώρες. Το χρειάζομαι λοιπόν 2 φορές την ημέρα και δεν το κουβαλάω συνέχεια μαζί μου όπου πάω. Και κοιμάμαι σαν πουλάκι φυσικά. Και για εμάς που είμαστε πολύ κακοί στα μαθηματικά και τους υπολογισμούς, υπάρχει δοσομετρική αντλία ώστε να παίρνεις την ακριβή δόση που χρειάζεται ο οργανισμός σου. Άρα, το μόνο που πρέπει να κάνω εγώ είναι να το αγοράσω. Η φετινή Άνοιξη θα με βρει με ελεύθερη αναπνοή. EZIXIN και αναπνέεις!

 

Δεν χορηγείται σε παιδιά κάτω των 7 ετών. Να μην χρησιμοποιείται για διάστημα μεγαλύτερο των 7 ημερών. Το Υπουργείο Υγείας και ο ΕΟΦ συνιστούν: Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης – συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας.