CELEBRITIES

4 πράγματα που δεν ήξερες για την Jennifer Aniston

Πριν από μερικές ημέρες, η Jennifer Aniston κατάφερε να αναδειχθεί για δεύτερη χρονιά ως η πιο όμορφη γυναίκα εν ζωή, από το περιοδικό People. Εμείς βρήκαμε την ευκαιρία να την μάθουμε λίγο καλύτερα αναμοχλεύοντας παλιές της δηλώσεις που αναδεικνύουν πτυχές της που ίσως αγνοούσες!

1. ΌΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τι παράξενο μια ηθοποιό που αγαπήσαμε μέσα από τα “Φιλαράκια” να μην έβλεπε τηλεόραση όταν ήταν μικρή! Κι όμως. Όπως έχει πει στο παρελθόν, πήγαινε στο Waldorf school και δεν της επιτρεπόταν να βλέπει τηλεόραση. Ο μπαμπάς της, επίσης, δεν την άφηνε να βλέπει, παρά μόνο όταν ήταν άρρωστη.

2. ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ

Όταν ήταν 20, είχε εμφανιστεί στην εκπομπή The Howard Stern Show και ως πρόσωπο του προγράμματος αδυνατίσματος Nutrisystem είχε υποστηρίξει ότι είχε χάσει 7 κιλά.

3. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΙ

Όταν ήταν μικρή, μια λάθος τιμονιά την έκανε να τρέμει το νερό. Είχε ένα τρίκυκλο ποδηλατάκι και έκανε βόλτες γύρω από την πισίνα, μέχρι που καταλάθος κατευθύνθηκε μέσα σε αυτή. Της έμεινε τραύμα και δε μπορεί να το ξεπεράσει ούτε σε γυρίσματα. Για το Cake χρειάστηκαν 30 λήψεις για μια σκηνή στην πισίνα.

4. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ RACHEL ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΞΑΡΧΗΣ ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ

Οι δημιουργοί της σειράς “Τα Φιλαράκια” προόριζαν την Aniston για τον ρόλο της Monica και την Courteney Cox για την Rachel.