RIHANNA

Το μυστικό της Rihanna για τέλεια νύχια

Είναι μία από τις πιο αγαπημένες pop τραγουδίστριες και κάθε της εμφάνιση αποτελεί θέμα συζήτησης. Τα τραγούδια και τα shows, η προσωπική της ζωή αλλά και το εκκεντρικό στιλ που τη χαρακτηρίζει αποτελούν συχνά λόγους για να ασχολείται κανείς με την Rihanna.

Ένα χαρακτηριστικό της εξωτερικής της εμφάνισης που σίγουρα έχεις προσέξει είναι το μανικιούρ της. Η Rihanna έχει πάντα μακριά νύχια που φαίνονται απόλυτα υγιή και για να τα διατηρεί έχει το μυστικό της. Η BB cream είναι ο λόγος που η τραγουδίστρια δε διστάζει να αφήνει τα νύχια της στο φυσικό τους χρώμα.

Σίγουρα έχει ακουστά τα πολλαπλά οφέλη μιας BB cream. Λειτουργεί ως ενυδατική, ως αντηλιακό αλλά ταυτόχρονα μπορεί να σου προσφέρει μία ήπια κάλυψη. Κάτι αντίστοιχο, λοιπόν, συμβαίνει και με την αντίστοιχη BB cream για τα νύχια. Τα ενυδατώνει, τα κάνει να φαίνονται πιο λαμπερά και με πιο απαλή υφή.

Γι’ αυτό, η Rihanna χρησιμοποιεί την BB crème της Orly, ειδικά για τα νύχια. Πρόκειται για ένα νέο προϊόν που κάνει τα νύχια να φαίνονται άψογα φυσικά, ενώ λειτουργεί και σαν θεραπεία. Διατίθεται σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις για να διαλέξεις αυτή που θα ταιριάξει στο δικό σου φυσικό χρώμα.

 

Στην Ελλάδα κυκλοφορεί μία μόνο απόχρωση, την οποία μπορείς να βρεις εδώ.