EDITOR'S PICK

Editor’s Pick: Τα fashion buys της εβδομάδας είναι οι τσάντες που θα κάνουν το στιλ του γραφείου πιο fun

Launchmetrics Spotlight

Kάθε Δευτέρα, η Fashion Editor του LadyLike, Κέλλυ Νόβακ, επιλέγει τα αγαπημένα της fashion buys της εβδομάδας.

Δεν ξέρω για σένα, αλλά για μένα, πάει μια εβδομάδα από τότε που επέστρεψα στο γραφείο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και δεν θα σου κρύψω ότι η πόλη έχει ήδη αρχίσει να με επηρεάζει. Οι δρόμοι αρχίζουν πάλι να μου φαίνονται κακοτράχαλοι, η ζέστη είναι α-φ-ό-ρ-η-τ-η και οι άνθρωποι έτοιμοι για να τα βάλουν με κάποιον/α-κάτι, με το παραμικρό. Σε όλο αυτό το mood, σαν να μπαίνει ο Mind Flayer μέσα μου, με βοηθάει η μόδα. Ακόμα κι αν η επιστροφή στο γραφείο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, με δυσκολεύει, αν κάνω focus στο στιλ μου ή σε μια καλή αγορά- επένδυση, τότε νιώθω το ηθικό μου να αναπτερώνεται. Και ποιο είναι το πιο σημαντικό αξεσουάρ της workwear γκαρνταρόμπας μας; η τσάντα φυσικά. Για το σημερινό Εditor’s Pick της εβδομάδας σού μιλάω για τις τσάντες για το γραφείο.

Οι τσάντες για το γραφείο, ανανεώνονται

Η τσάντα που κρατάμε στο γραφείο είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό αξεσουάρ. Είναι το κομμάτι που θέτει τον τόνο των office looks μας, επιβεβαιώνοντας ότι η πρακτικότητα και το στιλ, μπορούν να συνυπάρξουν. Επίσης, οι τσάντες για το γραφείο, μπορούν να είναι fun: το boost αυτοπεποίθησης και playful διάθεσης που χρειαζόμαστε για αντιμετωπίσουμε τη μέρα.

PARKHOUSE.GR

Δερμάτινη hobo bag

Park House
€465.00 €325.50
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Εκτός από τις κομψές oversized totes, τις ευρύχωρες τσάντες ώμου που είναι ιδανικές για το γραφείο, αλλά και για τα after work drinks μέχρι και τις crossbody bags, στο «παιχνίδι» μπορούμε να βάλουμε και τα χρώματα, τα prints, αλλά και τις ενδιαφέρουσες υφές.

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, η επιστροφή στη ρουτίνα συνοδεύεται σχεδόν πάντα από την ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας και οι τσάντες για το γραφείο, είναι η ιδανική αγορά. Ένα αξεσουάρ που μας βάζει ξανά στο mood της δουλειάς, συνδυάζοντας στιλ, με μια αίσθηση ανανέωσης.

Τα καλά νέα; Οι τσάντες αυτές δεν προορίζονται μόνο για το γραφείο. Τα σχέδια που κυκλοφορούν στην αγορά, επιβεβαιώνουν το versatility τους και μας υπενθυμίζουν ότι μπορούν να φορεθούν με την ίδια ευκολία σε ένα πρωινό meeting, αλλά και σε μια έξοδο μετά τη δουλειά.

STRADIVARIUS.COM/GR/

Τσάντα tote με Print

Stradivarius
22,99 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Exit mobile version