PUBLI

Τα LILI παρουσιάζουν το πρώτο K-BEAUTY Festival

Την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2025, τα LILI γιόρτασαν τη λάμψη και την ομορφιά με ένα μοναδικό, λαμπερό φεστιβάλ, παρουσιάζοντας το πρώτο K-Beauty Festival στην Ελλάδα

Το LILI-LAND αποτέλεσε μια γιορτή αφιερωμένη στην περιποίηση, την καινοτομία και τις πιο viral τάσεις της κορεάτικης ομορφιάς, με πλήθος εκπροσώπων των media, beauty & lifestyle opinion leaders και σημαντικών stakeholders του κλάδου να δίνουν το παρών.

Στο πλαίσιο του LILI-LAND «The K-Beauty Edition», οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν μοναδικά θεματικά districts, να ζήσουν διαδραστικές εμπειρίες, να ανακαλύψουν trend zones & beauty corners σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, ενώ παράλληλα γνώρισαν την εκτενή γκάμα προϊόντων που προσφέρουν τα LILI. Από τη λάμψη και την ενυδάτωση μέχρι την φρεσκάδα και τις καινοτόμες εφαρμογές στο μακιγιάζ, κάθε district προσέφερε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ομορφιάς. Το Glow Square με το διάσημο 10 Steps Routine, το Color Town γεμάτο χρώμα και πειραματισμό, το Fresh Avenue που μας ανανέωσε και μας χάρισε στιγμές χαλάρωσης, αλλά και τα Hidden Gems με εκπλήξεις από τα LILI labels.

Η creative director και τηλεοπτική παρουσιάστρια, Ζενεβιέβ Μαζαρή, ανέλαβε την παρουσίαση της βραδιάς, υποδέχτηκε τους καλεσμένους με τη μοναδική της ενέργεια, τον αυθορμητισμό και την αυθεντικότητα της, δίνοντας την εκκίνηση του φεστιβάλ, ενώ παρουσίασε κι ένα Power Talk με θέμα: “Προετοιμασία Δέρματος – Τάσεις Κορεάτικων Προϊόντων”, μαζί με τον καταξιωμένο make up artist Φρέντυ Καλομπράτσο, ο οποίος μοιράστηκε μυστικά και τεχνικές για το απόλυτο K-Beauty glow. Ο Γιώργος Ντάβος μετέδωσε live στα Social Media τα highlights της εκδήλωσης, ενώ τη βραδιά τίμησαν, μεταξύ άλλων, η Τάμτα, η Ελένη Τσολάκη, η Νικολέτα Ράλλη, η Ελένη Βουλγαράκη, η Evangelia, η Μαντώ Γαστεράτου, η Μαρία Γεωργάκαινα, η Όλγα Ντάλα, η Νάνσυ Παραδεισανού, η Κέισι Μίζιου, η Αννούσα Μελά, η Τζωρτζίνα Λιώση, η Βενετία Καμάρα, και πολλοί ακόμη επαγγελματίες της ομορφιάς. Η Κατερίνα Ψιμοπούλου έδωσε τον παλμό με τις μουσικές της επιλογές και η Ευαγγελία Τσιορλίδα απογείωσε την ενέργεια και τη διάθεση των καλεσμένων με ένα εκρηκτικό dj set.

Με αυτή την πρωτοβουλία, τα LILI έφεραν στο προσκήνιο τα πιο viral brands της K-Beauty και δημιούργησαν μια αξέχαστη εμπειρία ομορφιάς για τους καλεσμένους τους.

Exit mobile version