PUBLI

Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp., φιλοξένησε το TOMMYNOW για την Άνοιξη 2020, το οποίο σηματοδότησε την παγκόσμια παρουσίαση της τέταρτης συλλογής TommyXLewis που σχεδίασε ο Tommy Hilfiger και ο Βρετανός Πρωταθλητής Formula OneTM, Lewis Hamilton. Η co-created capsule συλλογή TommyXLewisXH.E.R. -η πρώτη συνεργασία με τη βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνη, H.E.R. – έκανε πρεμιέρα στην εκδήλωση, παράλληλα με την HILFIGER COLLECTION  για την Άνοιξη 2020 για άνδρες και γυναίκες. Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στην εμβληματική Tate Modern, The Tanks στις 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 10 μ.μ. ώρα Ελλάδας.

Το TOMMYNOW για την Άνοιξη 2020 γιόρτασε την πρόοδο ως προς τη βιωσιμότητα που βρίσκεται στο επίκεντρο της TommyXLewis συνεργασίας. Περισσότερο από το 75% των στιλ προέρχονται από βιώσιμα υλικά μέσα από συνεργασίες που μειώνουν τις αρνητικές επιπτώσεις στην αλυσίδα εφοδιασμού. Η συλλογή εμπεριέχει την έννοια του “Style for All” – την πεποίθηση ότι το ωραίο στιλ δεν έχει φυλετικά όρια, όρια ηλικίας, εθνικότητας και σωματότυπου Στην τέταρτη σεζόν τους ως συνεργάτες, ο Tommy Hilfiger και ο Lewis Hamilton προσκάλεσαν επίσης τη μουσικό H.E.R. για να εμπλουτίσει με το μοναδικό της twist, το statement-making TommyXLewisXH.E.R. στιλ.

 

Το TOMMYNOW για την Άνοιξη 2020 βασίστηκε στην signature πλατφόρμα του Tommy Hilfiger “See Now, Buy Now”, με τα runway look να είναι άμεσα διαθέσιμα προς πώληση σε περισσότερες από 70 χώρες.

 

Οι front row καλεσμένοι περιλάμβαναν μεταξύ άλλων τους Meghan Trainor, Billy Porter, Shawn Yue, Charli XCX, Anne-Marie, James Bay, Miss Fame, Sfera Ebbasta, Dadju, Mina El Hammani, Jorge López, Yolanda Hadid, Noor Tagouri, Melissa Satta, Sveva Alviti, Mahalia, Alan Cumming, Valentina Ferragni, Sergi Roberto, Michaela DePrince, Lolo Zouaï, Pixie Lott, Caroline Daur, Miles Chamley-Watson, Amber Le Bon, Andrés Velencoso, Michael Ward, Rainey Qualley, AJ Tracey και Negin Mirsalehi.